Quantcast

http://picasion.com/

Ο «Βεροιώτης» που έπαιξε μπάλα με Σάντος - Τι δήλωσε για τον προπονητή της Πορτογαλίας

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σωτήρης Μπαλάφας, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει για τα όσα είχε ζήσει με τον Φερνάντο Σάντος στον Δικέφαλο, σημειώνοντας πως ο ίδιος ήταν το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια της ομάδας αλλά και στο... εστιατόριο.
Αρχικά ανέφερε: «Είναι ένας προπονητής που είναι προπονητής, αυτό τα λέει όλα, με τις ομάδες του να είναι σοβαρές και πειθαρχημένες. Από την πρώτη ημέρα είναι ξεκάθαρος με όλους και δείχνει πως είναι αυτός το αφεντικό και χρειάζεται να έχει καλό χειρισμό για να αφήσει έξω έναν παίκτη όπως ο Ρονάλντο. Κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και όχι. Όταν ήμασταν στον ΠΑΟΚ ζητούσαμε κάποια πράγματα απλά, αν δεν τα έκανες δεν σε έβαζε, ήταν απόλυτος».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Χαρούμενος που είχα σκοράρει, είχα βγάλει τη μπλούζα και αυτός αντί να με συγχαρεί, μου τράβηξε το αυτί σε έντονο τόνο και μου είπε ''ποιος θα παίξει στον επόμενο αγώνα'', ήταν ξεκάθαρος σαν άνθρωπος. Αν πήγαινε ο Μπαλάφας και έμπαινε πρώτα στο φαγητό, δεν θα υπήρχε Μπαλάφας, έπρεπε να μπαίνει πρώτα αυτός. Μια φορά είχε αρπάξει τον Τσιρίλο και τον είχε βγάλει έξω.

Για την Πορτογαλία, ανέφερε: «Εγώ πιστεύω πως μπορεί να το πάρει, είναι μία σοβαρή ομάδα, είναι άλλοι οι παίκτες στην Εθνική, όπως ο Ζοάο Φέλιξ και πιστεύω πως βάσει απόδοσης θα τον αφήσει έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ