Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν δίνεις... παίρνεις!

Eπισκέφθηκε τον πνευματικό του στη Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος
Aξέχαστο θα του μείνει το ταξίδι στη Βέροια. Ο Σταμάτης Γονίδης εμφανίστηκε στο Χώρο Τεχνών, μαζί με τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ και τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και μοίρασε δώρα στα παιδιά της Μέρμινας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κοινοποίησε μια φωτογραφία (την ώρα που δίνει τις σακούλες με τα δώρα), με την χαρακτηριστική λεζάντα «όταν δίνεις... παίρνεις!».

Στην συνέχεια σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Είμαι της άποψης, όποιος δεν κάνει τίποτε για τους άλλους, δεν κάνει τίποτε για τον εαυτό του. Σκεφτείτε φίλες και φίλοι μου πως, βρείτε πόσο πολλά σας έχει δώσει ο Θεός και από αυτά κρατήστε εκείνο που χρειάζεστε. Τα υπόλοιπα τα χρειάζονται άλλοι. Πήρα μεγάλη χαρά από την χαρά των παιδιών».


«Νιώθω ευλογία και χαρά κοντά στον πνευματικό μου»

Λίγη ώρα πριν την συναυλία, ο Σταμάτης Γονίδης επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Εκεί συνάντησε τον πνευματικό του Γέροντα Στέφανο και τον μοναχό Παΐσιο. Τον συνόδευε ο παραγωγός του Ανδρέας Γιατράκος. Η συγκεκριμένη Μονή είναι ο αγαπημένος προορισμός για τον Σταμάτη Γονίδη και δεν διστάζει να το αναφέρει συνεχώς, όπως επίσης και την βαθιά πίστη που έχει στην θρησκεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ