Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Έλληνας survivor που ζει σε καλύβα στον Όλυμπο - Ζεσταίνεται με σόμπα, πίνει νερό από ποταμό και ακούει Bob Marley

«Δεν με φοβίζουν τα άγρια ζώα, έχω μάθει να ζω με λύκους και αρκούδες»
Έναν διαφορετικό τρόπο ζωής έχει επιλέξει ένας άνδρας από την Πιερία. Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», το περασμένο Σάββατο και η ιστορία ζωής του έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Παναγιώτης Σαρίμπασης αποφάσισε να εγκαταλείψει τον συνηθισμένο τρόπο ζωής και να αποσυρθεί στο βουνό των… Θεών εδώ και 16 χρόνια. Έναν διαφορετικό τρόπο ζωής έχει επιλέξει ένας άνδρας από την Πιερία. 

Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», το περασμένο Σάββατο και η ιστορία ζωής του έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως είπε στην εκπομπή του Alpha, ήταν δική του και μόνο αποφάση να ζει μόνος του σε μια καλύβα πάνω από τα Πριόνια, σε υψόμετρο 970 μέτρων. Ο κ. Σαρίμπασης ανέφερε επίσης ότι έχει ρεύμα από φωτοβολταϊκά, ζεσταίνεται με σόμπα και πίνει νερό από τον ποταμό Ενιπέα.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. Η ζούγκλα και τα θηρία είναι εδώ στις πόλεις στους αστούς. Μπράβο του αφού μπορεί και το κάνει, θέλει κότσια. Αυτό βέβαια αν είσαι μόνος σου, κάνεις οτι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ