Quantcast

http://picasion.com/

Τρελό vintage πάρτι στήθηκε στην Ελιά - Μουσικό ταξίδι στα 80's και 90's

«Έβαλαν τα γυαλιά» στη σημερινή νεολαία
Ένα πολύ ξεχωριστό πάρτι εξαιρετικά αφιερωμένο στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο μπαρ «Kori» της Ελιάς. Βεροιώτες και Βεροιώτισσες όλων των ηλικιών κατέκλυσαν το μαγαζί και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η μουσική μιας άλλης εποχής, ταξίδεψε τους καλεσμένους στα νεανικά τους χρόνια, με το αλκοόλ να ρέει άφθονο και οι selfies να κατακλύζουν το Instagram. 

Μπορεί οι περισσότεροι που συμμετείχαν στο πάρτι να έχουν πατήσει τα... «άντα», κάποιοι να έχουν γίνει μανούλες και μπαμπάδες, αλλά η διάθεση για κέφι, χορό και τραγούδι «έβαλε τα γυαλιά» στη σημερινή νεολαία που διασκεδάζει με το κινητό στο χέρι...

Πραγματικά, ο Ντί-Τζέι είχε τρελά κέφια και η πίστα θύμισε από κάτι από... «Meridiam» (το club που άφησε εποχή στη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας, την δεκαετία του 1990). Τέτοιο Disco Party είχε καιρό να ζήσει η πόλη της Βέροιας!


2 σχόλια:

  1. Να βλέπει και να μαθαίνει η σημερινή νεολαία πως διασκεδάζαμε τότε. Οι καλύτερες δεκαετίες 1970-1980-1990, όμως δεν υπήρξε ενημέρωση και χάσαμε τέτοιο πάρτυ. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ