Quantcast

http://picasion.com/

Τα λιοντάρια της Αφρικής και (ίσως) η καλύτερη ομάδα της Ασίας

Μας περίμεναν στη γωνία οι αρχισυντάκτες του www.sportsfan.gr με αποθηκευμένες φωτογραφίες με κουβάδες αλλά όταν είδαν το 7-0 της Ισπανίας τις έβαλαν στο αρχείο. Αντιθέτως με 14 απόδοση πήγαμε και τους κεράσαμε 14 κουλουράκια πρωί πρωί και τους δώσαμε τις σημερινές προβλέψεις, πριν χαθούμε πίσω από αντιδραστήρια και χημικές αντιδράσεις. Αυτό που έγινε χτες με την Γερμανία σίγουρα δεν μας αφήνει χωρίς σχολιασμό, μία φωτογραφία όλων των παικτών που δείχνει ότι όσο και επαγγελματίες να είναι οι ποδοσφαιριστές, παραμένουν και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι. Μπράβο τους και ας μας κουβάδιασαν στον αγώνα. Όσο για τον Καναδά…βάλτο αγόρι μου να πάμε ταμείο, πότε ξανά θα σου δωθεί η ευκαιρία να πάρεις σε μουντιάλ πέναλτι.

Πάμε όμως στο σημερινό μας κουπόνι γιατί η δράση δε σταματά. 4 άδα αγώνων σήμερα, και αν θέλετε να βάλετε κάπου ένα κουλούρι τότε και οι τέσσερις αγώνες στο over2,5 με απόδοση 16. Κάπου θα γίνει σήμερα η έκπληξη και μυρίζει πολύ για τη Βραζιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ