Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στοιχεία «ΣΟΚ» για την Ημαθία - 647 πλειστηριασμοί ακινήτων και Α΄ κατοικίας μέσα στο 2022

Πίνακας με αναλυτικά νούμερα σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια
Με γοργούς ρυθμούς κινούνται οι πλειστηριασμοί όχι μόνο στην Ημαθία, αλλά και γενικότερα στην Ελλαδά. Δυστυχώς, ορισμένοι συμπολίτες μας, λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούν ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα οι τράπεζες και τα funds να βγάζουν στο «σφυρί» ακίνητα και Α' κατοικίας. Πιο συγκεκριμένα, στην Ημαθία ολοκληρώθηκαν 563 πλειστηριασμοί ακινήτων και Α’ κατοικίας εντός του 2022, ενώ είναι προγραμματισμένοι ακόμα 84 ως το τέλος του έτους. 

Ειδικότερα, στη Βέροια πραγματοποιήθηκαν 307 πλειστηριασμοί και έρχονται ακόμα 38 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Από την άλλη πλευρά, στην Αλεξάνδρεια έγιναν 124 κι άλλοι 18 μέχρι τέλος του έτους και στη Νάουσα 132 και 28 αντίστοιχα. 

Τα στοιχεία αυτά έδωσε στην δημοσιότητα η πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, η οποία άσκησε σφοδρή πολιτική κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ. 



3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ