Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε και στόλισε το δέντρο του το κέντρο «PhysioΘεραπεία» της Αλεξάνδρας Τυφλίδου

Με ευχές και δώρα για τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και του ΜΑμΑ
Το σύγχρονο κέντρο εξειδικευμένης φυσικοθεραπείας για παιδιά και για την υγεία των γυναικών «PhysioΘεραπεία», εγκαινιάστηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022. Η υπεύθυνη του κέντρου, Φυσικοθεραπεύτρια Αλεξάνδρα Τυφλίδου, υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τους καλεσμένους της, την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους, θεραπευόμενους και συνεργάτες και δέχθηκε πολλές ευχές για καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου της. Τα εγκαίνια τίμησαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαριδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζημα και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Πρωτοβουλία για το Παιδί και ΜΑμΑ.




Τα εγκαίνια συνδυάστηκαν με το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τις ευχές που κρέμασαν στα κλαδιά του οι καλεσμένοι, ενώ έπειτα από πρωτοβουλία της υπεύθυνης του κέντρου, Αλεξάνδρας Τυφλίδου, άφησαν κάτω από το δέντρο περισσότερα από 50 δώρα για τα παιδιά της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί», ενώ ενίσχυσαν και τον κουμπαρά του Συλλόγου ΜΑμΑ. 

Η ομάδα του veriotis.gr εύχεται στην κυρία Αλεξάνδρα Τυφλίδου καλές δουλειές!

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια και τις υπηρεσίες του Κέντρου «PhysioΘεραπεία»:














Τι παρέχει το κέντρο «PhysioΘεραπεία»




Το σύγχρονο κέντρο εξειδικευμένης φυσικοθεραπείας για παιδιά και για την υγεία των γυναικών «PhysioΘεραπεία», λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2021 στην Κεντρικής 22 και Δ. Σολωμού 10 γωνία στη Βέροια και παρέχει εξειδικευμένες φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες αξιολόγησης και θεραπευτικής παρέμβασης, σε παιδιά από 0 έως 19 ετών με αναπτυξιακές και αισθητικοκινητικές διαταραχές, καθώς επίσης, και σε γυναίκες όλων των ηλικιών, από τη νεαρή αθλήτρια, μέχρι τη γυναίκα στην εμμηνόπαυση.




Μερικές από τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες του PhysioΘεραπεία είναι:

● Clinical yoga για παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες όπως αυτισμό, σύνδρομα, εγκεφαλική παράλυση, ΔΕΠ-Υ, άτομα σε αναπηρικό αμαξίδιο, κτλ

● Φυσικοθεραπεία πυελικού εδάφους σε παιδιά που παρουσιάζουν δυσκοιλιότητα, ακράτειας κοπράνων, νυχτερινή ενούρηση, ακράτεια ημέρας, κτλ

● Φυσικοθεραπεία κατά τη περίοδο την εγκυμοσύνης και αποκατάσταση μετά τον τοκετό

«PhysioΘεραπεία»
Κεντρικής 22 με Δ. Σολωμού, Βέροια
23311 21841, 6988 939308
email: info@physio-therapeia.gr
instagram: physio_therapeia






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ