Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται εβδομάδα Black Friday στον «Γαϊτανίδη»! Κάντε από σήμερα τις αγορές σας - Κερδίστε 20% στην Black Week

Η πιο... «black» εβδομάδα δώρων και προσφορών έρχεται στο κατάστημα καλλυντικών «Γαϊτανίδης». Με αφορμή την Black Friday που φέτος πέφτει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, το κατάστημα καλλυντικών «Γαϊτανίδης» μας προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι για να το εξαργυρώσουμε με τις αγορές μας όλη την Black Week. Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας αγορές άνω των 20€ στο κατάστημα καλλυντικών «Γαϊτανίδης», από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, παίρνετε ένα εκπτωτικό κουπόνι 20%, το οποίο θα μπορείτε να το εξαργυρώσετε για τις αγορές που θα κάνετε την εβδομάδα της Black Friday, δηλαδή από την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 έως και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022.

Το κουπόνι είναι αυτό




Και θα το παραλαμβάνετε από το ταμείο του καταστήματος καλλυντικών «Γαϊτανίδης», από σήμερα κιόλας, με αγορές άνω των 20€.

Τι θα βρείτε στο κατάστημα καλλυντικών «Γαϊτανίδης»; Επώνυμα καλλυντικά και αρώματα, προϊόντα κομμωτηρίου, είδη περιποίησης μαλλιών, σώματος και προσώπου, προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης νυχιών και ονυχοπλαστικής, αξεσουάρ μόδας αλλά και ηλεκτρικά είδη, σε μοναδικές τιμές!

«Γαϊτανίδης»
Καλλυντικά & Είδη Κομμωτηρίου
Αριστοτέλους 18, πεζόδρομος Βέροιας
Follow us on instagram: kallintika_gaitanidis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ