Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 26 Νοεμβρίου ανοίγει η «Ευχούπολη» - Μεγάλη συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη

Η στιγμή που όλοι περίμεναμε φτάνει σιγά-σιγά. Σε λίγες ημέρες, η «Ευχούπολη» θα ανοίξει τις πύλες της και θα μας περιμένει για ξέφρενη διασκέδαση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, τα λαμπερά εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, σ' ένα ξέφρενο πάρτι με κεντρικό καλεσμένο τον Κώστα Μαρτάκη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε μια συναυλία που αναμένεται να την παρακολουθήσει πλήθος κόσμου.

Η «Ευχούπολη» θα βρίσκεται (όπως και πέρσι) στην Περιφερειακή Οδό Βέροιας (απέναντι ακριβώς από το Super Market Βασιλόπουλος).

Για μια ακόμη φορά θα δεσπόζει το Σπίτι του Άη Βασίλη, ο οποίος θα περιμένει τα παιδιά για να του δώσουν το γράμμα τους και φυσικά να φωτογραφηθεί μαζί τους. Το Λούνα-Πάρκ θα απογειώσει την διασκέδαση στα ύψη, ενώ θα υπάρχουν δεκάδες σπιτάκια με αλμυρές και γλυκές γεύσεις. Η μεγάλη φετινή έκπληξη είναι το Παγοδρόμιο, που θα που θα προσελκύσει μικρούς και μεγάλους.


Ένας χώρος γεμάτος εκπλήξεις για όλη την οικογένεια, που θα χαρίσει στα μικρά παιδιά αξέχαστες εμπειρίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Μην το χάσετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ