Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Μαρτάκη, πυροτεχνήματα, άναμμα δέντρου και πολύ κόσμο η έναρξη της «Ευχούπολης»!

Με περισσότερα σπιτάκια και περισσότερα παιχνίδια!
Επιτέλους! Τα Χριστούγεννα ήρθαν στη Βέροια και το «σύνθημα» δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2022 από την «Ευχούπολη». Το μεγάλο, φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο πάρκο που στήθηκε και φέτος στον Περιφερειακό της Βέροιας, με ακόμα περισσότερα σπιτάκια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια, για να χαρίσει χριστουγεννιάτκη μαγεία σε μικρούς και μεγάλους. Η «Ευχούπολη» φόρεσε τα καλά της, άναψε τα λαμπιόνια της και υποδέχθηκε χιλιάδες κόσμου που μοιράστηκε μαζί της την εντυπωσιακή έναρξη και το άναμμα του δέντρου, με καλεσμένο τον Κώστα Μαρτάκη.


Λαμπιόνια, μουσικές, γέλια, χρώματα, ξωτικά, Άγιοι Βασίληδες και μια γλυκιά μυρωδιά από ζαχαρωτά, κρέπες, βάφλες, λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα και πολλά πολλά ακόμα γλυκά, μια... ακαταμάχητη μυρωδιά από φρεσκοψημένα κρεατικά, ζεστό κρασί και ρακόμελο, διασκεδαστικά αλλά και παιχνίδια... αδρεναλίδης, συνθέτουν το σκηνικό της «Ευχούπολης» που ήρθε για να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο μαγικά! Και φυσικά, το τεράστιο παγοδρόμιο που θα μας περιμένει καθημερινά για απίστευτες στιγμές διασκέδασης!


Το δέντρο της Ευχούπολης άναψε με την βοήθεια των αντιδημάρχων Αλέξανδρου Τσαχουρίδη και Καλλίστρατου Γρηγοριάδη και με την συνοδεία φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων! Τη σκυτάλη πήρα ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, που τραγούδησε μαζί με τον κόσμο, ζεσταίνοντάς τους με χορό και όλες τους τις επιτυχίες.


Μια μαγική βραδιά που την χάρηκαν όλοι, μικροί και μεγάλοι, που έπαιξαν, χόρεψαν, διασκέδασαν, ήπιαν και γεύτηκαν πολλές λιχουδιές, ενώ οι μικροί επισκέπτες είχαν την μοναδική ευκαιρία να δούνε από κοντά τον Άγιο Βασίλη, να φωτογραφηθούν μαζί του δίπλα στο τζάκι και φυσικά να γράψουν και να ρίξουν στο ειδικό γραμματοκιβώτιο το γράμμα με το δώρο που θέλει να τους φέρει.

Όλα αυτά θα συμβαίνουν καθημερινά και για όλη την διάρκεια των εορτών έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023! Με ελεύθερη είσοδο!

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές: 16:00 - 22:00
Σαββατοκύριακα και εορτές: 10:00 - 22:00

Ευχούπολη
Νέα Περιφερειακή Οδός Βέροιας

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την φαντασμαγορική έναρξη:





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ