Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη Βόλου - Φίλιππος: 84-82 - Του... γλίστρισε η νίκη από τα χέρια

Ντέρμπι με τα όλα του παιχνίδι του Φίλιππου Βέροιας στην έδρα της Νίκης Βόλου για την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Η αναμέτρηση ήταν σαφώς η πιο οριακή που έχει δώσει η ομάδα του Φιλίππου στις φετινές της επίσημες υποχρεώσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες δίνανε σκληρή «σώμα με σώμα», μάχη τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στον πίνακα του σκορ. Οι τρεις πρώτες περίοδοι βρήκαν την Βεροιώτικη ομάδα να προηγείται με τρεις, δύο και τέσσερις πόντους αντίστοιχα και τα πάντα κρίθηκαν στην τέταρτη περίοδο.

Εκεί, ο Φίλιππος ξεκίνησε δυναμικά και «έχτισε» μια μικρή διαφορά, η οποία στα πέντε λεπτά έφτασε να είναι στο +7 υπέρ μας. Η Νίκη Βόλου πέρασε στην αντεπίθεση και με τη βοήθεια ευνοϊκών διαιτητικών αποφάσεων σε καίριες στιγμές του δεκαλέπτου, κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει και εν τέλει να πάρει τη νίκη.




Χαρακτηριστικό είναι ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο, σχεδόν όλοι οι παίκτες του Φιλίππου ήταν χρεωμένοι με τέσσερα φάουλ, κάτι που αποτελούσε εμπόδιο για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Όλα κρίθηκαν, κυριολεκτικά, στην τελευταία επίθεση με τη Νίκη Βόλου να πετυχαίνει τρίποντο κάνοντας το 84-82 στη δική της και τον Φίλιππο να αστοχεί σε τρίποντο του Ξενιτίδη.

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Αποστολίδης 4, Ιγγλέζος 2, Καραγιώργος 6 (2), Νικάι, Δημαλής, Ελευθεριάδης 34 (1), Ξενιτίδης 6, Κωνσταντινίδης 4, Κάτζος 8 (2), Μπένας 18.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ