Quantcast

http://picasion.com/

Παραπολιτικά από την εκδήλωση Χαλκίδη στην Ελιά

Έντονο ήταν το παραπολιτικό ενδιαφέρον από την χθεσινή πολιτική συγκέντρωση του Μιχάλη Χαλκίδη στην Ελιά. Ο πρώην Βουλευτής ανακοίνωσε επίσημα, παρουσία πλήθους κόσμου, την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023 στη Βέροια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστά στελέχη της «δεξιάς πολυκατοικίας» και θεσμικοί εκπρόσωποι του τόπου. Ο κ. Χαλκίδης τόνισε πως δεν επιθυμεί χρίσμα από το κόμμα, παρά μόνο στήριξη, γιατί θέλει να κάνει ανοίγματα και σ' άλλους πολιτικούς χώρους. 

Ήταν εκεί ο Βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ εκπροσώπους έστειλαν ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Όπως είπε ο κ. Χαλκίδης, δεν μπορούσαν να έρθουν γιατί βρισκόντουσαν στην Αθήνα για κοινοβουλευτικές δραστηριότητες. Το παρών έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης.

Παρουσίες και απουσίες

Εκεί ήταν και ο συνδυασμός «Βέροια-Πρωτεύουσα Πόλη» με επικεφαλής την Γεωργία Μπατσαρά. Διακρίναμε την Αντιδήμαρχο Συρμούλα Τζήμα, τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δημήτρη Πυρινό, αλλά και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Χρήστος Τσιούντας. Από τους εκλεγμένους με την Γεωργία Μπατσαρά δεν εντοπίστηκαν στο κοινό ο Κώστας Παλουκίδης, ο Στάθης Κελεσίδης και ο Κώστας Βασιλειάδης.

Από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ του 2019, πέρα από τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές, παρευρέθηκαν η Νίκη Καρατζιούλα και η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, την ώρα που ο Φώτης Κουτσουπιάς έλαμψε δια της απουσίας του. Μην ξεχνάμε πως το όνομά του ακούγεται έντονα για υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.

Απών από την εκδήλωση ήταν ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Σκουμπόπουλος, όπως επίσης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Απόστολος Νεστορόπουλος και Στέργιος Μουρτζίλας. Αντιθέτως, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης, ο γιατρός και πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γιώργος Μηνάς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης.

Αμήχανη στιγμή

Ο κ. Χαλκίδης μίλησε για μεγάλη νίκη της κεντροδεξιάς στις επόμενες δημοτικές εκλογές, τονίζοντας πως η πορεία του δήμου είναι πτωτική τα τελευταία χρόνια. Η αναφορά του αυτή προφανώς και έφερε σε δύσκολη θέση τις εν ενεργεία αντιδημάρχους Γεωργία Μπατσαρά και Συρμούλα Τζήμα που συμμετέχουν στην συνδιοίκηση του Δήμου.

Έντονη ήταν και η παρουσία των τοπικών μέσων ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση. Πάντως από την εκδήλωση φάνηκε ξεκάθαρα πως το alter ego του Μιχάλη Χαλκίδη και ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις δύσκολες αποστολές είναι ο κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά κ. Κώστας Ζιώγας.

Στο επιτελείο του Μιχάλη Χαλκίδη υπήρξε ικανοποίηση από την προσέλευση του κόσμου και τον παλμό της εκδήλωσης. Όσον αφορά τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, αυτοί θα ανακοινώνονται σιγά-σιγά.

31 σχόλια:

  1. Μιχάλη μαζι σου για μια Μελίκη μεγάλη, πλούσια και δυνατή. Πάμε μπροστά για τη Μελίκη και όλο το Γιδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν στη Μελίκη το 2019 τους έλεγε ότι θα τους κάνει ξεχωριστό Δήμο από την Αλεξάνδρεια μάλλον αυτό εννοούσε θα τους φέρει στη Βέροια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "ετεροδημότης" υποψήφιος για τον Δήμο Βέροιας; Αστεία υποψηφιότητα και προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Μόνο νέα άφθαρτα πρόσωπα μπορούν να αποτελέσουν ανταγωνιστικό αντίπαλο για τον νυν δήμαρχο, και όχι φυσικά οι καρικατούρες του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζίμα μην ακούς κανέναν και πάτα πάν για δήμαρχος...νέους θέλουμε από την νέα δημοκρατία

      Διαγραφή
  4. Υποψήφιος δήμαρχος που δεν μένει καν στην πόλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως εσείς που μένετε στη Βέροια έχετε ξεχάσει από που τρεφεστε και από που κατάγονταν οι πρόγονοί σας Αν δεν είναι ο Γιδας και ο Βάλτος στη Αυστραλία Θα είχατε φυγει

      Διαγραφή
    2. Μήπως ξέχασες αγαπητέ φίλε που έμενε ο Ανδρέας Βλαζάκης; να σου πω εγώ στο Μακροχώρι όταν δεν ήταν στο Δήμο Βέροιας!!!

      Διαγραφή
    3. Μάλλον τα έχετε μπλέξει.Τον Βλαζακη τον έχω γείτονα στη Βέροια εδώ και 40 χρόνια.

      Διαγραφή
  5. Hξερε που είναι η ελιά ????? ...Εντύπωση μου κάνει αν κατάφερε να πάει εκεί χωρίς να χαθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σοφός λαός λέει.
    Λυκοφιλίες.
    Αυτό επικρατούσε στην αίθουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Π αδελφός του ..λες να πάει άλλον πάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ποια Συρμουλα λες??? την προσφώνησε ο Χαλκίδης στην ομιλία αλλά αυτή δεν ήταν παρούσα στην ομιλία, όπως προσφώνησε και τον διευθυντή του γραφείου Βεσυροπουλου που επίσης δεν ήταν παρών????? Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος... βλέπει φαντάσματα....πύρινος, Μπατσαρα παρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Συρμούλα ήταν εκανε τις χαιρετουρες δημοσιες σχεσεις και εφυγε, αφηστε τις βλαχοπονηριες

      Διαγραφή
    2. Γνωστοί πολιτικός της κολοτουμπας

      Διαγραφή
    3. Μα έφυγε κι αυτή...αυτό λεμε

      Διαγραφή
  9. Τι να κάνει ο άνθρωπος ο,τι μπορεί κάνει για να σωθεί...σε λίγο θα μας πει ο τι θα κατέβει μαζί του και ο Βεσυροπουλος......αλλά τι ανάγκη τους έχει... αφού έχει την διευθύνταρα τον Ζιώγα
    ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τις μεχρι τώρα τουλάχιστον δηλώσεις περί υποψηφιότητας φαίνεται οτι:
    α) δυστυχώς δεν υπάρχουν νέα πρόσωπα ( και σε ηλικία) που να ενδιαφέρονται για το Δ. Βέροιας. Κρίμα! Πολύ άσχημο! Κάτι φταίει!
    β) απ όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον ο Μ. Χαλκιδης είναι πολιτικό πρόσωπο άλλου μεγέθους και ειδικού βάρους με μεγάλη διαφορά.
    γ) με ολα όσα βλέπουμε στο Δ.Β. τόσα χρονια με αυτα τα πρόσωπα, με αυτά τα οικονομικά και με τετοια εργα - εικονα(;;;;;) Βέροια και Μελίκη - Γιδάς καμιά διαφορά δεν έχουν!
    δ) Σε κάθε περίπτωση όλος ο κάμπος νοιώθει μέρος της Βέροιας και η Βέροια μέρος του κάμπου. Όλοι είναι Βεροιώτες.
    ε) Κάποιος στις εκλογές, με τα μεχρι τώρα δεδομένα, θα κάνει...παρέλαση! ΠΟΙΟΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπατσαρα ΔΥ Σύνταξη. Συρμουλα....ΔΥ Κουτσουπιας ΔΥ Καρατζουλα ΔΥ
    Κλπ κλπ.Ολοι βυζαινουν το Κράτος αλαζονείας κατά τα άλλα υπέρ της ελεύθερης οικονομίας!Σκέψου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κυρία που εναγκαλίζεται στη φωτογραφία μαζί της , ποιάν ακριβώς κομματική ιδιότητα στη ΝΔ έχει; Διότι όπου ο Βεζυροπουλος, κομματικό στέλεχος , περιφερειάρχης ακόμη και ο άλλος ο "φωτογενής" αντιδήμαρχος αυτή από δίπλα καμαρωτή , ποζάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γνωστή μαϊντανός της Βέροιας... είχαμε τον φωτογενή της λακουβας... προστέθηκε και η κυρία μις πόζα νδ

      Διαγραφή
  13. Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι αυτοί της γενιάς του που ήταν παρόντες στην αίθουσα , αυτοί κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών τους και τη γενια των σημερινών 40αρηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι αλλά και από τους δύο πολιτικούς χώρους της μεταπολίτευσης και μετά.

      Διαγραφή
  15. Άντε να έλθει και ο Μπάμπης Γκιόνογλου από τον Γιδά & κλπ......, όλοι δημότες στην Βέροια γίνατε, λες και έχει ακόμα μέλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιοί ήταν αυτοί που σε παρέσυραν άβγαλτο και απονήρευτο παιδί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΧ ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΟΚΑΚΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4 τετραετίες ξεχάσαμε το τη έκανε Για τον νομό άξιοι της μοίρας μας είμαστε Στα Γιάννενα χιονιζε στη βεροια απζιονομασταν τετια τομάρια είμαστε που ειναι η υπουργικά στελέχη του νομού μας κύριοι βουλευτές ξέρουν αυτοί όταν θα σε φέρει την πεινα στο χωράφι γιατί εκεί πάμε κρίμα που δεν έχετε ακόμα πρέπει να ξυπνήσει ο αγρότης γιατί από βουλευτές κ υπουργός χορτάσαμε λόγια του κολου χορτάσαμε

      Διαγραφή
  18. Άκουσα ρε Χαλκίδη να λες και να παρακαλάς να γίνεις μια τετραετία Δήμαρχος Βέροιας έτσι δεν έλεγες και πριν 3 χρόνια στο Δήμο Αλεξάνδρειας έρευνα που κατάντησες από πρώτος στο παρελθόν τελευταίος στο παρόν μετά πάνε στην ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για ψάλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι σας πόλοι καλά τα λέτε γιατί τα λόγια είναι φτώχεια και δεν χρεώνονται,ευθύνες δεν αναλαμβάνει κάνεις,η 40 ρανταρηδες και η 25 νταρήδες που είσαστε μήπως περιμένετε τους 70 και πανω ,τότες μην μιλάτε και ακούστε τι σας λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ