Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το νέο κτίριο της Αστυνομίας στη Βέροια - Τι δήλωσε ο Υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος

Θα γίνει στην είσοδο της πόλης, ακριβώς δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο
Με γοργούς ρυθμούς κινούνται οι διαδικασίες ανέργεσης του νέου κτιρίου που θα στεγάσει την Αστυνομική Διεύθυνση  Ημαθίας. Ένα έργο που θα υλοποιηθεί στην είσοδο της πόλης, ακριβώς δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο. Σύμφωνα με δήλωση του Υφυπουργού Οικονομικών, έξι οικονομικοί φορείς εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για την κατασκευή των Αστυνομικών Υπηρεσιών. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι οι «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.».

Το οικόπεδο όπου θα αναγερθεί η Αστυνομική Διεύθυνση είναι συνολικού εμβαδού 6.215,43 τ.μ. και αποτελεί το ακίνητο ΑΒΚ 342 στην περιοχή Κρόμπα Ο.Τ.3. Ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως «χώρος Αστυνομίας».


Στο κτήριο θα στεγαστούν οι ακόλουθες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. με τους απαραίτητους υποστηρικτικούς, υπόγειους και υπέργειους, κοινόχρηστους και μη χώρους όπως και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο:
  • Διεύθυνση Αστυνομίας Βέροιας (Επιτελείο)
  • Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας
  • Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας
  • Τμήμα Τροχαίας Βέροιας
  • Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ