Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα αρπάξει την ευκαιρία ο Ιωάννου;

Αν θα την αρπάξει λέει…στο ματς εναντίον του Απόλλωνα από τη Λάρισα, ήταν ο παίκτης με την καλύτερη απόδοση και μάλιστα πέτυχε ένα όμορφο γκολ! Άρπαξε ”από τα μαλλιά” λοιπόν ο νεαρός την ευκαιρία από τη στιγμή που έλειπε ο Μπουόλι. Τα πήγε εξαιρετικά σε μία αναμέτρηση που όπως είπαμε και στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών, ήταν κομμένη και ραμμένη για τον επιθετικό της Βασίλισσας. Τέτοιος παίκτης είναι άλλωστε ο Γιάννης Ιωάννου.

Ένας περισσότερο περιφερειακός επιθετικός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ένα περισσότερο ”ψεύτικο 9άρι” παλαιάς κοπής, παρά ο σύγχρονος σέντερ φορ. Όμως στον συγκεκριμένο αγώνα με τον Απόλλωνα αν λάβουμε υπόψη τη διάταξη της αντίπαλης άμυνας αλλά και ατομικά τον καθένα, η επιλογή του νεαρού στη θέση του κεντρικού επιθετικού ήταν σωστή από τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, κάνοντας και ένα ωραίο κόλπο υποβοήθησης, έχοντας πίσω του συνήθως τον Φασίδη για να ταλαιπωρεί και να ανοίγει τον κλειστό χώρο για τον νεαρό (να λέμε και τα καλά όπως πάντα).

Πλάγια ο νεαρός δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο. Το είδαμε και σε αρκετούς φιλικούς αγώνες αυτό, δίχως βέβαια να έχει αποτέλεσμα. Μόνο και μόνο από την ”κοψιά” που βλέπω, δεν θα τον δοκίμαζα ποτέ στην πτέρυγα, εκτός και αν θα μου ”έδινε το δικαίωμα” κανένα σλάλομ αν έκανε στον άξονα. Δεν είναι όμως τέτοιος παίκτης…


Διαβάστε περισσότερα για τα τεχνικά στοιχεία του παίκτη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ