Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (3/10 - 9/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Λέγεται πως οι Δίδυμες Φλόγες είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της. Όμως επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους, μπορώ να ονομάσω τις Δίδυμες Φλόγες μια σχέση με έντονο Ψυχικό Δέσιμο, και βέβαια αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι συμβατή με τα κοινωνικά πρότυπα. Συνήθως η γνωριμία των δίδυμων Φλογών γίνεται τυχαία και αμέσως και τα δύο άτομα αισθάνονται μια δυνατή έλξη και εισβάλλει ο έρωτας. Πολλές φορές έχω τονίσει ότι οι Δίδυμες Φλόγες ενσαρκώνονται την ίδια χρονική περίοδο , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι μαζί , σε μια κανονική σχέση. Αυγό εξαρτάται από το συμβόλαιο της ψυχής, τα εξελικτικά μαθήματα που έχετε να λάβετε και φυσικά από την ελεύθερη βούληση(όσο μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο μάτριξ). Το ταξίδι των Δίδυμων Φλογών είναι για γενναίες ψυχές και απευθύνομαι περισσότερο στην θηλυκή ενέργεια που περνάει επώδυνα την περίοδο του αποχωρισμού, προσδοκά να ενωθεί με το άλλο της μισό και πολλές φορές χάνει τον εαυτό της.

Έτσι ονομάζω την περίοδο που ζεις μακριά από την δίδυμη σου φλόγα σαν μια Μοναχική περίοδο και δεν είναι κακό να αποδεχτούμε ότι αυτό έτσι είναι και δεν αλλάζει εύκολα. Γιατί όμως γίνεται αυτό;

Γιατί η θηλυκή ενέργεια πρέπει να κάνει την δουλειά, να αποταυτιστεί και να αλλάξει πλεύση, ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα μέσα στη ζωή της. Να βγει δηλαδή από το Μάτριξ, να απομυθοποιήσει συναισθήματα, να αποκτήσει την ουδετερότητα και να ταξιδέψει στην Πέμπτη διάσταση , όπου εκεί γίνονται οι υλοποιήσεις.

Δεν είναι εύκολο όμως.

Το βλέπουμε ότι το Μάτριξ, η σκιά , το εγώ ορθώνεται δυνατό να ανακάμψει αυτήν την πορεία και να φέρει την κατάθλιψη, την στεναχώρια, τον πόνο.

Είναι όμως και αυτό μια διαδικασία που σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να περάσει αρκεί να δεις την ζωή σου σαν έναν ρόλο και να μην ταυτίζεσαι τόσο με τα γεγονότα ή τους ανθρώπους.

Η μοναξιά είναι κατασκεύασμα του νου και μπορείς να την διαχειριστείς.

Βρες καινούργια ενδιαφέροντα, ασκήσου, διαλογίσου, προχώρησε προς κάτι καινούργιο που θα σε ανανεώσει. Μην πνίγεσαι σε μαύρες σκέψεις. Κάνε την επανάσταση του νου σου.

Και μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχει πραγματική απόσταση ανάμεσα σε σένα και στην δίδυμη φλόγα σου. Είστε πάντα Ένα!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου και οι μέρες που ακολουθούν σου προκαλούν «πονοκέφαλο» από την ένταση, τη νευρικότητα αλλά και απ΄όλα τα γεγονότα που προκύπτουν τώρα στην ζωή! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται σε περίοδο διαξιφισμών, προκύπτουν καβγάδες, διαφωνίες, χωρισμοί, διακοπές συνεργασιών, όλα αυτά πρέπει να τα γνωρίζεις για να τα αποφύγεις ή και για να ρίξεις τους τόνους! Παρόλες τις δύσκολες συνθήκες, συνειδητοποιείς τώρα ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι ενώ δέχεσαι στήριξη από πρόσωπα που δεν το περίμενες! Προστάτεψε την φυσική σου κατάσταση και μείνε μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που σε βγάζουν εκτός ορίων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα, αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται στο ζώδιο σου και η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι τονισμένη. Προσοχή όμως γιατί κάποιες καταστάσεις θα τις δεις εγωιστικά και δεν θα λείψουν και οι κόντρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής και ο Πλούτωνας επιστρέφουν σε ορθή φορά και ξεμπλοκάρουν το επαγγελματικό σου. Τώρα μπορείς να πάρεις αλλά και να εφαρμόσεις αποφάσεις αλλαγών και ενάρξεων. Τα οικονομικά είναι άστατα!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού και η επιρροή της είναι δυναμική στις μέρες που ανοίγονται μπροστά σου! Το φεγγάρι αυτό αναμένεται να σε επηρεάσει έντονα σε ψυχολογικό υπόβαθρο, δημιουργώντας σου το αίσθημα της κούρασης αλλά και της αδυναμίας, ως απόρροια των έντονων πιέσεων που δέχεσαι τώρα και στα οικονομικά σου! Κυρίαρχη θα είναι η διάθεση σου για απομόνωση. Έχεις συσσωρεύσει μέσα σου πολύ πίεση και νιώθεις ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει! Τα γεγονότα αυτού του φεγγαριού είναι πού πιθανό να σε ωθήσουν να υποστηρίξεις και να σταθείς σε έναν άνθρωπο που θα το έχει ανάγκη. Πέραν τούτο, είναι και μία περίοδος που δέχεσαι και αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είσαι σε ήρεμη φάση στα αισθηματικά σου, έχεις παράπονα, γκρινιάζεις αρκετά με αποτέλεσμα και το ταίρι σου να μην ξέρει πώς να σε χαλαρώσει, ενώ αν δεν έχεις σύντροφο αυτή την εβδομάδα έχεις τις κλειστές σου και δεν θέλεις να ασχοληθείς με το σπορ του έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να κλείσεις εκκρεμότητες, έστω και αν αγχωθείς, έστω και αν κουραστείς, θα τα καταφέρεις είναι βέβαιο! Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου είναι σε ορθή φορά έτσι λοιπόν μπορούν να προχωρήσουν με περισσότερη άνεση οι επικοινωνίες σου και οι μέρες σου να έχουν πιο γρήγορες εξελίξεις ! Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο τον Κριό, η επιρροή της λοιπόν αναμένεται να είναι ήπια, θετική αλλά και … ενθουσιώδης! Οι μέρες σου γεμίζουν δραστηριότητες, προσκλήσεις, προτάσεις και έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους! Τώρα είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις την ενασχόλησή σου με μία νέα δραστηριότητα και η κίνησή σου αυτή θα μπορεί να έχει μία σταθερή προοπτική! Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται να δείξεις εσύ που είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, γιατί η βιασύνη, η επιπολαιότητα ή και η νευρικότητα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη που θα σε παρεκκλίνουν από τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία πιο ευνοϊκή πορεία ενώ νιώθεις ότι κατά κάποιο τρόπο σταθεροποιείσαι και κατασταλάζεις σε αυτό που θέλεις! Προσοχή στις άστατες ερωτικές διαθέσεις και στα διλήμματα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι μελετημένες, προσεχτικές και να μην επηρεάζεσαι απ΄το περιβάλλον σου για να μην πέσεις σε λάθη! Στα οικονομικά σου καταφέρνεις και βάζεις μπροστά κάποια σχέδια που θα σε ικανοποιήσουν!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Καρκίνε, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου που σχηματίζεται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου στο ζώδιο του Κριού! Η επιρροή της είναι αρκετά έντονη αλλά και εκρηκτική, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον, τους στόχους, την επαγγελματική προοπτική. Εσύ είναι σκόπιμο αυτό τον καιρό να ρίξεις τους τόνους, να αποφύγεις καβγάδες, να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητά σου που πιθανότατα θα σε οδηγήσει σε λάθη. Ο γάμος, είναι ένας ακόμα τομέας που φαίνεται ότι δέχεται «βολές» με αυτό το φεγγάρι, πιθανότατα να δεις κάποιες καταστάσεις υπερβολικά και να υπάρχουν διαφωνίες, συγκρούσεις και ρήξεις με τον / την σύζυγο! Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην βιάζεσαι να κρίνεις ή και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείς πως αυτά που ποθείς, περιμένεις ή έχεις ως στόχο από μία σχέση, δεν συνδέονται με αυτά που θέλει ο σύντροφός σου, είναι κατά κάποιο τρόπο σαν να κοιτάτε σε διαφορετική κατεύθυνση. Δώσε λίγο χρόνο και φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις! Ακατάλληλη περίοδος για νέα ερωτική ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ψυχραιμία και Προνοητικότητα χρειάζεται αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά! Πριν σε πιάσουν τα νεύρα σου και τα βροντήξεις, σκέψου το συμφέρον σου και τις ανάγκες σου! Τα οικονομικά θα μπουν σε πιο σταθερή τροχιά, αρκεί να φερθείς έξυπνα!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Κριού υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις …. Ο ένας δρόμος είναι να μείνεις στην θεωρία και στην υπερανάλυση και να μένεις εγωιστικά προσκολλημένος σε ιδέες και θεωρίες που δεν σε εξυπηρετούν αλλά σε φθείρουν… Ο άλλος δρόμος είναι να ανοίξεις το μυαλό σου, να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις, να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες και να μπεις και πάλι στην αρένα της ανάπτυξης, της εξέλιξης και της προόδου! Ένα ταξίδι θα σε βοηθούσε να διαχειριστείς τη νευρικότητα των ημερών, ενώ μία νέα γνωριμία ή συμφωνία που τώρα προκύπτει θα μπορούσε στην πορεία να έχει μία καλή προοπτική! Προσπάθησε λοιπόν να ξεφύγεις από τις ματαιόδοξες σκέψεις και να ακολουθήσεις τον δρόμο της δράσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αέρας αλλαγής έρχεται στα αισθηματικά μετά από ξαφνικό μήνυμα, συζήτηση αλλά και συνάντηση! Μία έκπληξη είναι προ πυλών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά προχωρούν έγγραφα, συμφωνίες επαφές και μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού που βγάζει στην επιφάνεια όλους τους φόβους και τις ανασφάλειές σου! Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που χρειάζεται τώρα να διεκπεραιώσεις, οι λογαριασμοί έρχονται φουσκωμένοι ενώ τα χρέη δεν σε αφήνουν εύκολα να σηκώσεις κεφάλι, η κατάσταση αυτή σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι εκτός ορίων! Δεν λείπει όμως και ο συσσωρευμένος θυμός εξαιτίας γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει στο παρελθόν και τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια δυσάρεστα συναισθήματα που προσπαθούσες να κρύψεις βαθιά μέσα σου εδώ και καιρό, ενώ τώρα καλείσαι να τα διαχειριστείς και να τα λύσεις! Το «κλειδί» διαχείρισης αυτού του φεγγαριού είναι ο συμβιβασμός και η διατήρηση ισορροπιών ιδιαίτερα στον τομέα της εργασίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να μην ξύνεις πληγές του παρελθόντος, γιατί η διαδικασία αυτή θα σε πάει πίσω και θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο! Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις ευνοούνται τώρα που γύρισε σε ορθή φορά ο Ερμής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συνεργάτες οι οποίες πάνε αυτό τον καιρό να σε μπερδέψουν! Τα οικονομικά μπαίνουν σε φάση άνθισης!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ζυγέ, γίνεται στον δικό σου άξονα (άξονα Κριού – Ζυγού) και η επιρροή της είναι αισθητή αλλά και ιδιαίτερα δυναμική! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται τώρα στην «αρένα εξελίξεων»! Τις ημέρες που ακολουθούν διακρίνεις ότι η διατήρηση των ισορροπιών (που τόσο πολύ επιθυμείς), δεν είναι πάντα εφικτή. Όση υπομονή και συγκαταβατικότητα και να διαθέτεις, όσο και να προσπαθείς με διπλωματικό τρόπο να μην φτάσουν κάποιες καταστάσεις στα άκρα, διακρίνεις ότι οι διαθέσεις του συντρόφου, του συζύγου, των συνεργατών ή ανθρώπων που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου δεν είναι τόσο «ειρηνικές» ! Θυμώνεις με λόγια, συμπεριφορές, οι άνθρωποι γύρω σου σου προκαλούν νεύρα ή και φέρνουν εξαπίνης! Ειδικά για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε «ταρακουνά» με τις εξελίξεις που έρχονται στις σχέσεις σου, σου προσφέρει ωστόσο και την προοπτική να κάνεις ποιοτικές επιλογές και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο για να μπουν τα προσωπικά σου σε μία πιο σταθερή πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και γεννιέται η επιθυμία σου για έρωτα, απόλαυση, διασκέδαση… Η Πανσέληνος ωστόσο από το ζώδιο του Κριού προκαλεί έντασεις, πάθη και καβγαδάκια! Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπαίνεις σταδιακά σε μία πιο ευνοϊκή πορεία που πολλά θα διευθετηθούν! Εντάσεις στις συνεργασίες σου είναι μέσα στις τάσεις τις εβδομάδας. Στα οικονομικά είσαι προβληματισμένος!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ, σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως «φορτική» για σένα! Η καθημερινότητά σου θυμίζει λίγο στίβο, όπου βρίσκεσαι διαρκώς στο τρέξιμο να τα προλάβεις όλα, αλλά συναντάς πολλά εμπόδια στο δρόμο σου που σε πεισμώνουν, σε θυμώνουν, σε αποσυντονίζουν και σε κουράζουν! Αυτό το διάστημα θα υπάρχουν καβγάδες στην εργασία, θα τρέχουν αρκετές υποθέσεις και ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, γεγονός που θα εντείνει πολύ το στρες και την κούραση σου! Είναι γεγονός ότι ο Οκτώβριος σε βρίσκει φορτισμένο με πολλά κα με την Πανσέληνο νιώθεις ότι ο κλοιός είναι ακόμα πιο στενός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάτι δεν σου κάθεται καλά, κάτι υποπτεύεσαι, φοβάσαι και λειτουργείς καχύποπτα και επιφυλακτικά! Προσπάθησε να αποβάλεις την ζήλεια που μπορεί να φέρει σε αδιέξοδο την ερωτική σου σχέση! Αν είσαι ελεύθερος το διάστημα αυτό δεν δίνεις πολύ χώρο για να σε προσεγγίσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολύ άγχος αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου και φορτώνεσαι και με πολλές υποχρεώσεις γεγονός που σε εκνευρίζει! Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποια χαρούμενα νέα μέσα στην εβδομάδα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Νέα εβδομάδα με Πανσέληνο από το ζώδιο του Κριού που για σένα αγαπητέ μου Τοξότη κρίνεται εξαιρετικά τυχερή και θα έχει θετική επιρροή πολύ περισσότερο βέβαια αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Μέρες έντονες και παθιασμένες στα αισθηματικά, φλέγεσαι από πόθο και οι εξελίξεις που κορυφώνονται τώρα φέρνουν την ένωση σου με το πρόσωπο που θες. Για το δικό σου ζώδιο λοιπόν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για θυελλώδεις, συναρπαστικούς , φλογερούς έρωτες, για νέες ερωτικές γνωριμίες, αλλά και περισσότερη διάθεση από την πλευρά σου για ψυχαγωγία, απόλαυση, διασκέδαση και ανεμελιά! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, οι διαθέσεις είναι εντελώς διαφορετικές, αφού με αυτή την Πανσέληνο βρίσκεσαι σε σύγχυση, μπέρδεμα και αποδιοργάνωση λόγω ρήξεων που αντιμετωπίζεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα και εσύ μπορείς να περάσεις και να απολαύσεις ιδιαίτερα θερμές στιγμές, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες σου! Προσοχή μόνο γιατί μπορεί οι συνθήκες να σε παρασύρουν να παίξεις σε διπλό ταμπλό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βιάζεσαι να κρίνεις και να αποφασίσεις για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα γιατί η περίοδος δεν σε ευνοεί! 

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου αγαπητέ μου Αιγόκερε είναι δυναμική για σένα αφού πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού που σε επηρεάζει έντονα! Η διάθεσή σου είναι έκρυθμη, τα νεύρα είναι έκδηλα και βγαίνουν στην επιφάνεια πολύ περισσότερο στην καθημερινότητά σου, στους οικείους σου! Δημιουργούνται ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις που σε γεμίζουν με θυμό. Θα χρειαστεί άμεσα και γρήγορα να δώσεις λύσεις, όμως αυτό το διάστημα δεν θα λείψουν οι καβγάδες με πρόσωπα που αγαπάς, οι ζημιές μέσα στο χώρο του σπιτιού, οι διενέξεις στο χώρο της εργασίας και εσύ θα τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Μέσα σε αυτό το κύμα έντασης, θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες εποικοδομητικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι … γκρινιάρης αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε ! Είσαι απόλυτος σε αυτά που ζητάς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καβγαδάκια και να μην πηγαίνει η κατάσταση εκεί που θες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αναμένονται ανακατατάξεις που σε ζορίζουν!
Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να βάλεις μία τάξη, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται ότι χαλαρώνει το κλίμα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού η οποία σε κάνει να βρίσκεσαι αυτό το διάστημα σε εγρήγορση, έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες, με την επιθυμία να πάρεις αποφάσεις, να μετακινηθείς, να επικοινωνήσεις, δεν παύει όμως να κρύβονται και αρκετές παγίδες που πρέπει να αποφύγεις! Ο τρόπος έκφρασής σου μπορεί να γίνει αρκετά απότομος αλλά και εγωιστικός με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νεύρα και καβγαδάκια στις καθημερινές σου επαφές. Επιπλέον, θα χρειαστεί να κατευνάσεις την τόλμη και το ρίσκο σε κάθε μορφή έκφρασής σου, είτε αυτό αφορά την οδήγηση, τις μετακινήσεις σου, είτε αυτό αφορά τις αποφάσεις που θα θελήσεις να εφαρμόσεις αυτό το διάστημα στην ζωή σου! Θυμήσου πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, εσύ έχεις ήδη μάθει από τα λάθη σου και ο τρόπος να διαχειριστείς τις τάσεις του φεγγαριού είναι η οργάνωση, η διαχείριση και η συνετή στάση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η χαρά και ο ενθουσιασμός δεν λείπουν στα αισθηματικά σου, όμως βιάζεσαι πολύ … βιάζεσαι να κρίνεις, βιάζεσαι να αποφασίσεις, βιάζεσαι να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Προσοχή λοιπόν γιατί αυτό το όμορφο κλίμα μπορεί εύκολα να μετατραπεί και σε κόντρα μέσα στην εβδομάδα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορούν να προχωρήσουν κάποια σχέδια και συμφωνίες. Στα οικονομικά λύνεις κάποιες εκκρεμότητες και παίρνεις ανάσα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ιχθύ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού , σου δημιουργεί έντονο θυμό εξαιτίας των οικονομικών εξόδων που δημιουργούνται τώρα, ενώ αισθάνεσαι ότι όσες προσπάθειες και να κάνεις, τα οικονομικά σου μένουν στάσιμα ή και είναι καθοδικά γιατί αναγκάζεσαι να είσαι μόνιμα με το χέρι στο πορτοφόλι! Στα οικονομικά πίστεψέ με θα τα οργανώσεις και θα καταφέρεις να κλείσεις και εκκρεμότητες. Στον συναισθηματικό τομέα, θα είναι έκδηλες οι ανασφάλειές σου, ενώ οι μέρες αυτές είναι σαν να σου φωτίζουν τα κενά και τις ελλείψεις που υπάρχουν αυτό το διάστημα στην ζωή σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αρκετά πεσμένη αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί άμεσα να ακολουθήσεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τονωθείς ψυχολογικά

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι ακάλυπτος μέσα στην εβδομάδα …. Ζηλεύεις, έχεις παράπονα, τρώγεσαι με τα ρούχα σου και βγαίνουν όλες οι ανασφάλειες στην φόρα! Χαλάρωσε και προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά υπάρχει κάποιο μπλοκάρισμα αυτή την εβδομάδα και το γεγονός αυτό σε πάει πίσω! Προσοχή στα έξοδα, εύκολα μπορείς να παρασυρθείς σε σπατάλες που θα μετανιώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ