Quantcast

http://picasion.com/

Ρούλα Ζησοπούλου: Η μητέρα της Βεροιώτισσας STAR GS HELLAS μιλάει στο veriotis.gr

«Δέχομαι αμέτρητα μηνύματα αγάπης από Βέροια και Κοζάνη - Τους ευχαριστώ όλους!»
Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2022 πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο LOHAN Athens, με παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς τον πρόεδρο του διαγωνισμού Γιώργο Κούβαρη και την ηθοποιό Νίνα Λοτσάρη. 20 πανέμορφα κορίτσια διεκδίκησαν το στέμμα της Star Gs Hellas 2022, όμως μία ήταν αυτή που ξεχώρισε. Και είναι Βεροιώτισσα! Κατά το ήμισυ βέβαια, αλλά το Βεροιώτικο DNA ήταν αυτό που ανέδειξε την Κορίνα Εμμανουηλίδου «Βασίλισσα» της βραδιάς και την Ελληνίδα που θα μας εκπροσωπίσει τον Ιανουάριο στα Μις Υφήλιος. Μια ματιά στη φωτογραφία της μητέρας της, Ρούλας (που ευθύνεται για το Βεροιώτικο μισό της Κορίνας) και θα το καταλάβετε!



Η Κορίνα Εμμανουηλίδου, η νέα Star Gs Hellas γεννήθηκε στη Βέροια. Ο πατέρας της είναι από τα Αλωνάκια Κοζάνης και η μητέρα της Ρούλα Ζησοπούλου, από την Ραχιά, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Βέροιας. Μεγάλωσε στην Κοζάνη και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να σπουδάσει αλλά και να κηνυγήσει το όνειρό της, το μόντελινγκ.


Η Κορίνα από μωρό είχε τρέλα και πάθος με το μόντελινγκ. Έτσι εξομολογήθηκε στο veriotis.gr η μητέρα της. Στα 15 της γράφτηκε σε πρακτορείο αλλά επαγγελματικά ξεκίνησε να εργάζεται όταν μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με τις σπουδές της, ώσπου φέτος αποφάσισε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς. Αυτή τη στιγμή, παράλληλα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που συνοδεύουν τον τίτλο ομορφιάς, η Κορίνα σπουδάζει Φιλολογία αλλά παρακολουθεί και σχολή για make up artist.




Πώς αντέδρασε όμως η μητέρα της στην απόφασή της να λάβει μέρος στα καλλιστεία; Υπήρχαν ενδοιασμοί; Ποια τα επόμενα σχέδια της Κορίνας; Πώς έλαβαν τα νέα οι συνάδελφοι στο Νοσοκομείο Βέροιας; Ποια τα μηνύματα που δέχεται για την κόρη της; Αυτά και άλλα πολλά μας είπε, εμφανώς χαρούμενη, συγκινημένη και υπερήφανη, η μητέρα της Κορίνας, Ρούλα Ζησοπούλου.

Πώς αντιδράσατε στην ανακοίνωση... «μαμά, θα πάω στα καλλιστεία»;

Α, εγώ είμαι το στήριγμά της! Δεν την άφησα ποτέ μόνη της. Από μικρή είμαι δίπλα της σε κάθε της βήμα και έτρεχα πίσω της τύπου... η κλασική ελληνίδα μάνα με την ζακέτα! Αρχικά είχα έναν ενδοιασμό γιατί παλιά ακούγονταν πολλά για τον θεσμό αυτό, αλλά αφού γνώρισα τον πρόεδρο Γιώργο Κούβαρη, που είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και δεν ανέχεται τίποτα μεμπτό, ήμουν πολύ θετική για την συμμετοχή της.




Πώς έλαβαν τα νέα της κατάκτησης του στέμματος οι συνάδελφοί σας στο Νοσοκομείο Βέροιας; Τι μηνύματα δεχόσαστε από τον κόσμο;

Έχω γεμίσει με αγάπη από τα θετικά μηνύματα και τις ευχές που δέχομαι καθημερινά από τους συναδέλφους μου στο Νοσοκομείο. Είναι όλοι πολύ χαρούμενοι, γιατί την Κορίνα την γνώριζαν και την πίστευαν πολύ! Δέχομαι και πολλά μηνύματα από όλον τον κόσμο, είτε με γνωρίζει προσωπικά, είτε όχι. Κυρίως θετικά μηνύματα. Υπάρχουν φυσικά και κάποια αρνητικά ανάμεσα στα τόσα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Βέροιας και της Κοζάνης για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που δέχομαι, για συγχαρητήρια, για τις ευχές για καλή επιτυχία για το παιδί μου.




Επόμενο βήμα;

Επόμενο βήμα τα καλλιστεία Μις Υφήλιος 2022 στη Νέα Ορλεάνη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στις 14 Ιανουαρίου 2023.

Θα την ακολουθήσετε;

Φυσικά! Θα είμαι δίπλα της και στην Αμερική!




Τι εύχεστε στην Κορίνα από δω και πέρα;

Είναι ένας τίτλος που θα την ακολουθεί για όλη της τη ζωή. Εύχομαι να είναι καλά και ευτυχισμένη με ό, τι επιλέξει να ακολουθήσει στη ζωή της. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στον δρόμο της και όπως αυτή τα ονειρεύεται.

Και εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κορίνα και τον Ιανουάριο να... «σηκώσουμε» και το παγκόσμιο!






4 σχόλια:

  1. Πιστεύω η μαμά μετράει πιο πολύ Η μαμά είναι θεά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρε Βεροιάρα μέσα σε 4 χρονια 2 πρωτιες. Μετά την Μπέλλα η Κορίνα. Βέβαια η Κορίνα είναι κλάσης ανώτερη από την Ιωάννα να τα λέμε και αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν ειναι και αυτη κενη οπως η μπεελα, κριμα για την βιτρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ