Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το πιο περιζήτητο παγκάκι της Βέροιας

Βρίσκεται στον ποταμό Αλιάκμονα - Χιλιάδες selfies στο Instagram
Η Βέροια και κατ' επέκταση η Ημαθία, έχει πολλούς και μαγευτικούς προορισμούς. Σπάνιες φυσικές ομορφιές, σε βουνά, πεδιάδες και ποταμούς. Μια από τις πιο αγαπημένες τοποθεσίες για κατοίκους και επισκέπτες από άλλους νομούς είναι στον ποταμό Αλιάκμονα, εκεί όπου δεσπόζει ένα ξύλινο παγκάκι με θέα που μαγνητίζει τα βλέμματα. Καθημερινά, δεκάδες συμπολίτες μας πηγαίνουν στο συγκεκριμένο μέρος, βγάζουν αμέτρητες selfies και τις μοιράζονται στα social media. Πραγματικά, το τοπίο είναι ονειρικό! Καφέ πλαστικό στο χέρι, ένα μπουκαλάκι νερό και έτσι απλά βρίσκεσαι στον Παράδεισο!

19 σχόλια:

  1. Αρκεί μετά να πάρεις τα σκουπίδια σου και να αφήσεις το τοπίο τόσο μαγικό όσο το βρήκες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως πας εκεί ; πως το βρίσκεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της Βέροιας;;;; Σε ποιο πάρκο ακριβώς βρίσκεται και είναι ,,της Βέροιας,,; Σε λίγο θα βάλετε το Λευκό Πύργο και θα μας πείτε πως είναι ο πιο δημοφιλής ουρανοξύστης της ,,βέροιας,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTO DEN EINAI STH BEROIA APENANTI EINAI TA PIERIA KAI STO BATHOS ME LIGI FANTASIA O OLYMPOS GIA TOYS GNOSTES!
    PERIOXH AGNI KAI PARAMELIMENI APO TOYS ARXONTES POY SINITHOS EINAI APO DO MERIA(BERMIOTES)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παγκάκι είναι στη Ραχιά Βέροιας. Σιγά μην το μετακινήσετε στην Πιερία...

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΕΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΣΟ ΓΛΙΤΣΑ Σ μπορει να εισαι?

      Διαγραφή
  5. Η Ιερά Μονή Καλλίπετρας βρίσκεται σε φανταστικό τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να βάλει ο δήμαρχος πινακίδες προς το αξιοθέατο της πόλης και τοποσημο της Ημαθίας, προς παγκάκι Αλιάκμονα..,.να δημιουργήσουμε ένα νέο τουριστικό προορισμό για την πόλη μας.... Τελευταία επισκέφτηκα τα Κύθηρα και έχουν ως αξιοθέατο που κατακλύζεται από επισκέπτες τον "καταρακτη της φόνισσας" , ο οποίος καταρράκτης τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει νερό....τι δεν καταλάβατε...θα πάτε ως επισκέπτες σε έναν προορισμό για να δείτε έναν καταρράκτη χωρίς νερό!!! Τουλάχιστον εδώ στην Ημαθία, θα βρείτε το παγκάκι του Αλιάκμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγνατία πάνω είναι για από Κοζάνη για Βέροια ντενεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NTENEKES EISAI MOYNTROUBAXA DES TIN PERIGRAFI SOY GIA NA KATALAVEIS ETSI PAME GIA LAMIA XEGANOTE!

      Διαγραφή
  8. Γιατι οι περισσότεροι έχετε διαθεση για αντιπαράθεση, και για χλευασμό? Είναι ένα άρθρο χωρίς ιδιαίτερο ειδησεογραφικο ενδιαφέρον, και κάποιοι αντιδράτε λες και σας έκοψαν μέρος του μισθού σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κλειστε τα καπακια καντε θορυβο και δεν ακουγεται!ειστε τρατσικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιά μέσα στην Βέροια θα πείς τίποτα για τα παγκάκια εκτρώματα , που να ήξερα ποιός τα σκέφτηκε,να τον αλυσοδέσω επάνω για 2 ώρες και να φύγει ανάπηρος.
    Να πούμε γενικώς για τις αηδίες πεζοδρόμια,για την κατεστραμένη πλατεία Ωρολογίου ? Για τα δένδρα που μόνο να τα κόβουν ξέρουν και έχει απογυμνωθεί η πόλη αντί να τα φροντίζουν και να μην αρωσταίνουν?
    Να πούμε κάποια στιγμή επιτέλους ότι είναι ακόμη άλλη μία άθλια δομημένη πόλη και να ευχαριστήσουμε για αυτό δημαρχαίους πολεοδομίες οικοπεδούχους και λοιπά λαμόγια?
    Αλλά όχι... ας συνεχίσουμε αυτό πού ξερουμε καλά ... σιωπή και υποκρισία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, γιαυτο θελει ολοι μαζι στοθς δρομους μεχρι κα πεταξουμε τα λαμογια εξω απο τις βολεμενες θεσεις τους. Ετσι σιγα σιγα θα αλαξουν ολα κι σε μεγαλύτερο επίπεδο.

      Διαγραφή
  11. Ολα τα λεσια που αφηνουν τα σκουπιδια τους, οπως στο κωλοσπιτο τους, πρεπει να συλλαμβάνονται κι να βγαζουν μια βδομαδα κρατητήρια να βαλουν λιγο μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ