Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (26/9 - 2/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, ανοίγει δρόμους και βρίσκει λύσεις επικοινωνίας, επίτευξη σημαντικών στόχων και επιθυμιών και διευκολύνει τις μετακινήσεις, αλλά και τις οικονομικές συνδιαλλαγές μας! Προσγειωμένη, αλλά και διορατική οξυδέρκεια μας χαρακτηρίζει, ανεπτυγμένη αντίληψη και ικανότητα αναγνώρισης προθέσεων των άλλων!
Δυναμικός, με ουσία και ξεκάθαρη διάθεση ο λόγος μας, πετυχαίνει εύστοχες, ωφέλιμες και κατανοητές συζητήσεις, που έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!
Όσον αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, έρχονται σημαντικές αποκαλύψεις, από τις οποίες επωφελούμαστε ουσιαστικά!
Ιδιαίτερα ωφέλιμο, το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είναι για τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αρχών του 3ου δεκαημέρου.


♈ Κριός

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις επαγγελματικές επιτυχίες και βελτίωση εξωτερικής εμφάνισης. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα λύσεις έρχονται στον εργασιακό σου τομέα, διορθώνοντας λάθη αλλά και βελτιώνοντας την απόδοση σου. Ευκαιρία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την φροντίδα της υγείας και της εμφάνισης σου! Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου σε βοηθά να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις κοινωνικές υποχρεώσεις σου και μέσα από το περιβάλλον σου πετυχαίνεις στόχους. Ενδυνάμωσε τις σχέσεις σου με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

O τολμών νικά και αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου πρέπει να πάρεις τα ρίσκα σου προκειμένου να προχωρήσεις προς μία νέα αισθηματική κατεύθυνση, είτε αυτό αφορά μία νέα γνωριμία, είτε αφορά την εξέλιξη μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λαμβάνεις ικανοποίηση από την εξέλιξη της εργασίας σου και ξεμπλοκάρουν κάποια σχέδιά σου! Προσοχή για έκτακτα έξοδα μεσοβδομάδα!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις γοητεία, κατακτήσεις, επιτυχίες, δημιουργικότητα, καυτές ερωτικές και ρομαντικές στιγμές. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα βελτιώνεται σημαντικά η ερωτική σου ζωή με πολλές από τις πιο βαθιές σου επιθυμίες να πραγματοποιούνται! Εξέφρασε αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι, εκμεταλλευόμενος την τύχη σου. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου σε βοηθά να κάνεις τις σωστές, αλλά και αποτελεσματικές κινήσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή! Απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό!\

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου παίρνουν φωτιά αυτή την εβδομάδα αφού έρχεται είδηση έκπληξη από το ερωτικό σου παρελθόν που σου ξυπνά έντονα συναισθήματα … Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου η εβδομάδα είναι κάπως «νεκρή» σε γεγονότα! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα σταθούν εξαιρετικά ωφέλιμες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Δίδυμε, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις θετικές εξελίξεις σε οικογένεια και επιστροφή ερωτικού παρελθόντος. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα βελτιώνεται ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που χτίζεις. Το ερωτικό σου παρελθόν έχει μία ευκαιρία επικοινωνιακή να ξαναζωντανέψει. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου σου δίνει ενέργεια και δύναμη σου και διεκδικείς στόχους και επιθυμίες! Καταφέρνεις και σταθεροποιείς σχέσεις και καταστάσεις! Επιτέλους, ανταμείβεσαι για τους αγώνες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο αλλά και την Αφροδίτη (από το Σάββατο) στο ζώδιο του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Δία, τα πάντα παίζουν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στα αισθηματικά σου! Δεν λείπουν οι εκπλήξεις και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για ενάρξεις και αποφάσεις που αφορούν την εργασία σου! Στα οικονομικά σου αναμένεται δικαίωση σε μία υπόθεση που σε απασχολούσε!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Καρκίνε, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις φλερτ, νέα μοιραία σημαντική γνωριμία και θετικές εξελίξεις στην κοινωνική ζωή. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα είσαι δημοφιλής, κοινωνικός, οξυδερκής και πετυχαίνεις στόχους και επιθυμίες! Άψογες οι σχέσεις σου με το κοινωνικό σου περιβάλλον και τα αδέρφια σου. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου σε κάνει να κινηθείς παρασκηνιακά, θα βγεις κερδισμένος και πιθανόν, ένας κρυφός έρωτας να σε παρασύρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα κατάλληλη για ερωτικά ραντεβού , συζητήσεις αλλά και επίλυση διαφωνιών. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου στα αισθηματικά σου και γεφυρώνεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε μία σημαντική σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι κουρασμένος αλλά και αρκετά ανήσυχος γιατί δεν έχεις τις εξελίξεις που θα θελες. Δίνεις λύσεις σε ένα οικονομικό πρόβλημα!

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Λέοντα , με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις σημαντικές θετικές οικονομικές εξελίξεις και νέες πηγές εσόδων. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα έχεις αυτοπεποίθηση και ισχυρή γνώμη! Μέσα από επικοινωνίες διεκδικείς και πετυχαίνεις ερωτικές και οικονομικές επιθυμίες! Με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου βλέπεις τον φιλικό σου κύκλο με μια πιο ουσιαστική ματιά, αλλά και εκείνοι από την μεριά τους σε παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά και σε βοηθούν αποτελεσματικά, να πετύχεις μεγάλα όνειρα και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο αλλά και την Αφροδίτη (από το Σάββατο) στο ζώδιο του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Δία, αρχίζεις να ενθουσιάζεσαι να είσαι γεμάτος αισιοδοξία στα αισθηματικά. Ανοίγει ο ορίζοντας και έχεις πολλές ευκαιρίες για να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνεις μία νέα αρχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνονται λύσεις σε ζητήματα εργασιακά και οικονομικά και κλείνεις κάποιες εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Παρθένε, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις Θα έχεις σημαντικές θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μοναδικές ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα διαθέτεις διορατικότητα και άψογα εκφραστικά μέσα, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχεις ακόμα και την πιο βαθιά σου επιθυμία ή ακόμα και απαίτηση! Είσαι απόλυτα πειστικός και γοητευτικός! Με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου αν φερθείς ώριμα, υπεύθυνα και δραστήρια στον τομέα της καριέρας, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος και θα αναγνωριστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, γεμίζοντας με πάθος και ερωτισμό την ζωή σου! Λαμβάνεις χαρούμενα νέα στα αισθηματικά σου που σε φέρνουν πιο κοντά στο άτομο που θες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι δραστήριος στα επαγγελματικά σου και έτοιμος να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για το αύριο! Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις το κλίμα στην εργασία σου! Τα οικονομικά ούτε κλαίνε αλλά ούτε γελάνε!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Ζυγέ, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα εσωτερική δύναμη, ισχυρή θέληση και εύνοια σε έναν παρασκηνιακό έρωτα. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα συνειδητοποιείς συναισθήματα και ψυχικές ανάγκες και ξέρεις πια τι ακριβώς θες! Κινήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις! Αποκαλύψεις που σε ωφελούν έρχονται! Με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου ανοίγεις τους κοινωνικούς σου ορίζοντες και όχι μόνο, πετυχαίνοντας αυτά που έχεις στοχεύσει. Επαφές και συζητήσεις ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα καλωσορίζεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, η οποία σε ανανεώνει σημαντικά! Η τύχη θα είναι πλέον, αρκετά πιο γενναιόδωρη μαζί σου στα αισθηματικά σου! Με την εκφραστικότητα και την γοητεία σου θα καταφέρεις να πλανέψεις όποιο άτομο βάλεις στόχο, ενώ η παρέα σου θα είναι περιζήτητη παντού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες και να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! Στα οικονομικά βγαίνουν έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια που σου προκαλούν αναστάτωση!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα Θα έχεις σημαντική εύνοια στο φιλικό τομέα και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου! Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα ο φιλικός σου κύκλος ενδυναμώνεται, μέσα από συζητήσεις ή και νέες σημαντικές γνωριμίες! Μεγαλεπήβολα όνειρα πραγματοποιούνται! Με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου κινήσου έξυπνα οικονομικά και θα βγεις κερδισμένος. Επιπλέον, η ερωτική ζωή σε ανταμείβει με πάθος και εκπλήρωση επιθυμιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες από τις ερωτικές σου προσδοκίες εκπληρώνονται στην πορεία της εβδομάδας και ιδιαίτερα ως την Παρασκευή όπου οι θετικές γωνίες του Ερμή και της Αφροδίτης από την Παρθένο, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω επιφυλάσσουν μηνύματα- ειδήσεις, με άρωμα παρελθόντος που θα φέρουν σε σένα την όμορφη έκπληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα βρεθείς ωφελημένος από το δίκτυο γνωριμιών σου, ενώ κάποιες κινήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια στον οικονομικό τομέα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Τοξότη, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα Θα έχεις επιτυχία, διάκριση ή έπαινο στο τομέα της καριέρας. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και η γοητευτική σοφία που έχεις σε ωθούν να κερδίσεις επαγγελματική και οικογενειακή εύνοια, όπως και κοινωνική καταξίωση! Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου μπορούν τώρα να μπουν γερά θεμέλια στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος η έναρξη μίας νέας σοβαρής σχέση, είναι πολύ πιθανή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για να ξεκινήσεις και πάλι το φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Οι αντιθέσεις που σχηματίζουν ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, με τον Δία από τον Κριό, σου προσφέρουν άνοιγμα τύχης στα ερωτικά και κάτι καινούργιο φαίνεται ότι μπαίνει τώρα στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι κόντρες στις συνεργασίες σου όμως σταθεροποιούνται και κάποιες συμφωνίες. Στα οικονομικά λαμβάνεις χρήματα οφειλόμενα και αυτό σου δίνει ανάσα!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Αιγόκερε, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα Θα έχεις ευχάριστα ταξίδια και μετακινήσεις, όπως και μοιραίες ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα μπορείς να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου, πετυχαίνοντας τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Φρόντισε να έχεις την αισιοδοξία σου ως σύμμαχο σε κάθε σου κοινωνική επαφή, επικοινωνία και μετακίνηση. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου χρησιμοποίησε την ενέργεια και την όρεξη σου για δουλειά και δέξου επιβραβεύσεις για την απόδοση σου. Ευνοείσαι για μια θετική αλλαγή στην εμφάνιση σου ή την έναρξη υγιεινής διατροφής και άσκησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τολμάς και νικάς αυτή την εβδομάδα, ξεφεύγεις από τα στενά όρια της λογικής σου και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τον έρωτα πιο ανοιχτά και κάτω από μία πιο ευρεία οπτική γωνία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου η εβδομάδα χαρακτηρίζεται ευεργετική και αποκαταστατική! Είναι πολύ πιθανό ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Υδροχόε, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα Θα έχεις έντονες ερωτικές παθιασμένες στιγμές και εύνοια σε υποθέσεις οικονομικών. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα έρχονται μόνιμες λύσεις σε οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούσαν. Χρησιμοποίησε την ισχυρή διορατικότητα αλλά και τον ερωτισμό σου για να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές σου επιθυμίες. Με τρίγωνο Άρη – Κρόνου η ερωτική σου ζωή γίνεται ουσιαστικότερη, δυναμική και απολαμβάνεις παθιασμένες στιγμές και αξιόλογες ερωτικές επιτυχίες! Εκμεταλλεύσου την δημιουργικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία νέα πορεία ιδιαίτερα από το Σάββατο που περνάει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού! Μία πρωτότυπη και εκκεντρική γνωριμία είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι δραστήριος, δημιουργικός και επίμονους στους στόχους σου και αυτό θα σε βοηθήσει για μία καλύτερη πορεία! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις χρήματα τα οποία σου επιτρέπουν να κινηθείς πιο άνετα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή τη εβδομάδα αγαπητέ μου Ιχθύ, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις ριζικές απόλυτα θετικές αλλαγές στην ερωτική ζωή και ανανέωση συντροφικής ζωής. Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα βελτιώνεται η συντροφική ζωή λόγω ορθής επικοινωνίας με το σύντροφο αλλά και στην ικανότητα σου να γοητεύεις νέους ανθρώπους, με τον ισχυρό σου λόγο. Με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα σπιτιού! Αν σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν το διεκδικείς ξανά και αποτελεσματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα μεγάλο όνειρο γίνεται πραγματικότητα στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα ενώ πολύ πιθανή είναι και μία επανασύνδεση σε σχέση που έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στην καρδιά σου! Έφτασε η ώρα να εκπληρωθούν κάποια μεγάλα όνειρα που κάνεις για το μέλλον σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου έχεις πρόοδο, εξέλιξη και εκπλήρωση σχεδίων! Ένα μεγάλο όραμα που έχεις για το μέλλον της εργασίας σου γίνεται πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ