Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναντήσεις Καρανικόλα με Υπουργούς και Υφυπουργούς στην Αθήνα

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιο Γεωργαντά, παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρο Τσαβδαρίδη, συναντήθηκαν την Τετάρτη 28.09.2022 στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Παύλος Αδαμίδης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του ΥΠΑΑΤ, με έμφαση στην αξιοποίηση προγραμμάτων για την βελτίωση των εγγειοβελτιωτικών - αρδευτικών έργων.



Με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28.09.2022 στην Αθήνα, συζητήθηκαν θέματα αξιοποίησης της ορεινής ζώνης του Δήμου Νάουσας με επίκεντρο την ανάδειξη του ορεινού τουρισμού (Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, ανάδειξη μονοπατιών κλπ)



Σημαντικά ζητήματα του Δήμου Νάουσας που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στην Αθήνα, την Τετάρτη 28.09.2022, με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Παύλο Αδαμίδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ