Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι είναι τα αρώματα τροφίμων της Herbstore.gr και που χρησιμοποιούνται;

Για ενίσχυση του αρώματος και της γεύσης
Τα αρώματα τροφίμων της Herbstore.gr είναι οι βρώσιμες αρωματικές μυρωδιές και γεύσεις που κάνουν τη ζαχαροπλαστική μαγική! Πολλοί τα χαρακτηρίζουν ως το κλειδί για ένα απόλυτα ξεχωριστό και εντυπωσιακό γλύκισμα, παγωτό ή γλυκό ποτό. Ακόμα, είναι προϊόντα κατάλληλα για να χρησιμοποιηθούν στα χείλη ως lip balm, lip gloss, και κραγιόν καθώς και ως αρωματικά για κρέμες προσώπου και σώματος. Σε τι γεύσεις μπορείτε να βρείτε τα αρώματα τροφίμων;

Ανανάς, Ακτινίδιο, Αμαρέττο, Αλατισμένη Καραμέλα, Καπουτσίνο και τόσα άλλα αρώματα που θα αναβαθμίσουν τις μαγειρικές σας ικανότητες.
Είναι προϊόντα με υψηλή ποιότητα αρώματος του αντίστοιχου προϊόντος και είναι ιδανικά για μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Μπορείτε να τα ενσωματώσετε σε αλμυρά και γλυκά εδέσματα, ροφήματα, σε γιαούρτι ή στην παρασκευή παγωτού. Αντέχουν σε θερμοκρασίες -50 ως 250 βαθμούς Κελσίου.
Τέλος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην παρασκευή υγρού για ατμοποιητή.



Για ενίσχυση γεύσης 1 σταγόνα ανά 1000 ml, ενώ για δημιουργία ή υποκατάσταση γεύσης 3-15 σταγόνες ανά 500ml.

Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ