Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» στα 40 του χρόνια ο Shalva Kurdadze

Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Βέροιας η είδηση του θανάτου του Shalva Kurdadze. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 40 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 4.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια), στη Βέροια. Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως συνοδεύσουν την εκφοράν του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

9 σχόλια:

  1. Γεια σου Σαββα Παλικαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι Σάββα..πάντοτε με το χαμόγελο ήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι Σάββα Καλό παράδεισο να έχεις από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα στην εφηβική μου ηλικια θα σε θυμάμαι Σάββα για το καλό σου χαρακτήρα ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάββα φίλε και αδερφέ καλό παράδεισο...θα θυμάμαι τις μέρες που συναντιομασταν στον Κρόνο να πιούμε καφέ και να παίξουμε μπαλάκια..το χαμόγελο σου να φωτίζει τον ουρανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ταξίδι Σάββα θα σ' θυμόμαστε για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γοριλα μου ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαζει... πλεον δεν πονας... μας αφησες να ποναμε εμεις που μειναμε πισω.... θα εισαι παντα στην καρδια μου σαν τον γλυκο μου γοριλα.... θα θυμαμαι ολα οσα περασαμε κ ολα οσα ζησαμε.... ποναει πολυ .... αγκαθι στην καρδια .... αλλα δεν πονας εσυ κ αυτο μου φτανει.... καλο ταξιδι ... φυλακας αγγελος μας..... 💔💔💔💔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μεγάλη καρδιά! καλό παράδεισο Σάββα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδερφέ μου μας έκανες κομμάτια καλό παράδεισο αδερφός για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ