Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παζάρι+Σχολεία= Μποτιλιάρισμα στην οδό Δήμητρας

Είναι γεγονός πως κάθε Τρίτη, λόγω της Λαϊκής Αγοράς, η κίνηση στους δρόμους της Βέροιας είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν συνυπολογίσουμε κιόλας, πως ο δείκτης του ρολογιού δείχνει λίγο μετά τις 1, που οι γονείς κατευθύνονται στις σχολικές μονάδες για να παραλάβουν τα παιδιά τους, τότε το μαρτύριο των οδηγών έχει ξεκινήσει Ενδεικτική εικόνα σήμερα το πρωί στην οδό Δήμητρας, όπου σημειώθηκε ένα μεγάλο μποτιλιάρισμα. Πάνω από 50 αμάξια περίμεναν καρτερικά να έρθει η στιγμή που θα φτάσουν στην Πλατεία Ωρολογίου. Η ουρά έφτανε μέχρι την γέφυρα στην Μπαρμπούτα. Η αναμονή άγγιζε ακόμα και τα 20 λεπτά!

8 σχόλια:

  1. Λογικό είναι , αφού στην διασταύρωση Δήμητρας , Αμπελοκήπων & Ακροπόλεως γίνονται έργα ανάπλασης (πεζοδρόμια , νησίδες κλπ.) και οι γονείς έργονται με τα αυτοκίνητα να πάρουν τα παιδιά τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν τελείωνε και το ¨γιοφύρι της Βέροιας¨ από την κάτω μεριά θα ήμασταν για κλάματα!
    Για το μποτιλιάρισμα στο Πλατάνι φταίει και η κακή ανάπλαση με την αλλαγή των διασταυρώσεων στην Πλατεία Ωρολογίου άλλα αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία που περιμένει... λύση;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν φωνάζουμε τόσα χρόνια για κόμβο στο ρολόι ακούει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν αρκει απλα ενας κομβος, χρειαζεται εντελως αλλη χαραξη των δρομων. ισως κατι σαν την αρχικη μορφη τους

      Διαγραφή
  4. Στην Ακροπόλεως στη διασταύρωση με Αμπελοκήπων αυτό που γίνεται είναι ένα έκτρωμα Στεένεψαν έναν αρκετά άνετο και φαρδύ δρόμο χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο Αυτοί που έρχονται από ρολόι στο τέλος της ανηφόρας συναντούν έναν επικίνδυνα στενό δρόμο .Η Αμπελοκήπων με την παλιά νησίδα είχε μια έξοδο προς ρολόι και άλλη έξοδο για Εβραίικα και δημιουργείται πλεον μποτιλιάρισμα λόγω του ότι και οι δύο κατευθύνσεις πλέον έχουν μια έξοδο, τα δε αμάξια που θέλουν να πάνε προς Εβραίικα λόγω έλλειψης ορατότητας βγάίνουν αρκετά έξω από το stop για να μπορέσουν να βγουν .Θα γίνει σίγουρα ατύχημα εκεί.Επισης το στενεμα του δρόμου στην Ακροπόλεως δεν δίνει καμια δυνατότητα πλέον ούτε καν στάσης στους γονείς που θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους στο 5ο Δημοτικό σχολείο .Και μην αρχίσουν κάποιοι τα κομπλεξικα "γιατί να παίρνουν αυτοκίνητο", διότι η περιοχή είναι γεμάτη ανηφόρες και πολυκατοικίες σε μεγάλη απόσταση από το σχολείο κι ένα νήπιο ή μαθητής των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού με τις τεράστιες γεμάτες βάρος τσάντες που κουβαλάνε δεν μπορούν να πάνε με τα πόδια .Βάλτε και τις μέρες με βροχή ή παγωνιά.Πραγματικα για λυπηση αυτή η ανάπλαση.Οι αναπλάσεις έχουν σκοπό την βελτίωση του κυκλοφοριακού κι όχι την ταλαιπωρία των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεμε χρόνια για τις ¨αναπλάσεις¨αλλά ποιος ακούει;;; Αμα βρουν καπου €€€ κανουν χαζοεργα μονο και μονο να κανουν κατι χωρις αποτελεσμα ή και δημιουργώντας χειροτερες καταστασεις!

      Διαγραφή
  5. Να ευγνωμονούμε αιωνίως τους αδελφούς Κούσιου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ