Quantcast

http://picasion.com/

Ισχυρό μπουρίνι «ισοπέδωσε» την Κουλούρα

Τραυματίστηκε οδηγός, έσπασαν δέντρα, κόπηκε το ρεύμα - «Χαλασμός Κυρίου» και στην Εγνατία

Ένα ξαφνικό και πολύ ισχυρό μπουρίνι χτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2022 την Κουλούρα, αφήνοντας πίσω του ζημιές και έναν τραυματία. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν το ισχυρό μπουρίνι, με πολύ έντονη βροχόπτωση και στη συνέχεια χαλάζι, πέρασε από την Κουλούρα, σαρώνοντας τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά. Από την μανία της βροχής έσπασαν πολλά δέντρα, προκλήθηκαν πολλές ζημιές και κόπηκαν καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να προκληθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης. Επιπλέον, ένας οδηγός αυτοκινήτου τραυματίστηκε, όταν πάνω στο όχημά του έπεσε ένα τεράστιο κλαδί δέντρου.




Στην Κουλούρα αυτή τη στιγμή έχουν σπεύσει συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες και να επανέλθει η ηλεκτροδότηση, η Τροχαία Βέροιας, ενώ μετέβη επί τόπου και ο ίδιος ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.




Την ίδια στιγμή, πολλοί ήταν οι οδηγοί που κινούνταν στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Κουλούρας και αιφνιδιάστηκαν από το ξαφνικό μπουρίνι, με μεγάλο κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Η ορατότητα από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε μηδενική από την ποσότητα του νερού που έπεφτε, κάποιοι σταμάτησαν στην ΛΕΑ, ενώ κάποιοι μάλλον σάστισαν καθώς σταμάτησαν στη μέση της δεξιάς λωρίδας με τα αλάρμ.






2 σχόλια:

  1. Όταν λέγαμε ότι θα σκοτώσει κάποιον αν φυσήξει δυνατά από τον Δήμο δεν άκουγε κανένας...τώρα τρέχουν γιατί τα πλατάνια είναι μέσα στην κοινότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ