Quantcast

http://picasion.com/

Σαρωτικό το μπουρίνι και στη Νάουσα - Έσπασαν δέντρα και κόπηκαν καλώδια

Επί ποδός τα συνεργεία σε όλο τον δήμο για την αποκατάσταση των ζημιών

Σαρωτικό ήταν το μπουρίνι που πέρασε και από την Νάουσα το απόγευμα του Σαββάτου 17/9. Από την έντονη βροχόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους, έσπασαν δέντρα στην πόλη και σε κοινότητες του δήμου και κόπηκαν πολλά καλώδια της ΔΕΗ, βυθίζοντας στο σκοτάδι πολλές περιοχές. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο Νάουσας, έπεσαν δέντρα και κλαδιά σε Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Μονόσπιτα, Χαρίεσσα, στην περιοχή της Νέας Στράντζας, στο Παλαιό Ζερβοχώρι, στα Πολλά Νερά, στο πάρκο και την πλατεία της Νάουσας. Επίσης, από την Μεταμόρφωση προς το Ροδοχώρι κόπηκαν καλώδια της ΔΕΗ. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και του δήμου για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.




Επί ποδός βρίσκονται και τα συνεργεία του Δήμου Νάουσας για την αποκατάσταση ζημιών. Στο πάρκο και την κεντρική πλατεία της Νάουσας έχουν ήδη απομακρυνθεί τα κλαδιά που έπεσαν από την ανεμοθύελλα και τα συνεργεία του δήμου επιχειρούν την αποκατάσταση των ζημιών στις Κοινότητες.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, λόγω των καιρικών συνθηκών, οι πολίτες μπορούν να καλούν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Αντώνη Καραγιαννίδη στο τηλ. 6971 766305.






1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ