Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Δήμα

Ο Βασίλης Δήμας, τον οποίο γνωρίζει καλά η πόλη της Βέροιας, είναι ένας από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές της γενιάς του και σε κάθε του εμφάνιση, το sold out θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο. Ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης με τις σημαντικές συνεργασίες, μετά τις άκρως επιτυχημένες καλοκαιρινές του εμφανίσεις στη Μύκονο, επιστρέφει δυναμικά σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα: να διασκεδάζει τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, δύο φορές την εβδομάδα ο Βασίλης Δήμας θα εμφανίζεται στο Αγιονέρι, κάθε Πέμπτη στο Περιστέρι και κάθε Κυριακή στην Πανόρμου, στην Αθήνα, σε ένα πρόγραμμα όπου θα συνδυάζονται τα τραγούδια του καταξιωμένου ερμηνευτή με γνωστές επιτυχίες του σήμερα και του χθες. 

Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής μετά την τελευταία του επιτυχία με τίτλο «Δε θα ξανασχοληθώ» ετοιμάζει τον νέο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο από τη Sonar, με παραγωγό τον Αντρέα Γιατράκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ