Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Βεροιώτης bomber της Αγίας Μαρίνας

Η μηχανή του γκολ της Ημαθίας με τα κιάλια του Scout. Τεχνική ανάλυση. Ο Κώστας Ντέλλας δε χρειάζεται συστάσεις στο κοινό της Ημαθίας καθώς και της ευρύτερης περιοχής της κεντρικής Μακεδονίας. Είναι ένας σέντερ φορ, ο οποίος έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα σε σχηματισμούς είτε μ' έναν είτε με δύο κεντρικούς επιθετικούς και φυσικά έχει φορτώσει με πολλά πολλά γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Οι εμπειρίες του είναι πολλές, έχει ύψος, έχει δύναμη, καλή τεχνική κατάρτιση και πάνω απ’ όλα γνωρίζει όχι μόνο μπάλα, αλλά και ποδόσφαιρο. Στο κομμάτι της ατομικής και υπομαδικής τακτικής είναι ένας από τους καλύτερους, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και ”μυρίζεται” σαν λαγωνικό τις φάσεις.


Τα τελειώματά του δε, είναι αξιομνημόνευτα.Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων στις: Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ΑΟ Συκιάς, Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Αίαντα Ευόσμου, Ερασιτέχνες ΠΑΟΚ, Αστέρα Τριποτάμου, Επισκοπή, Νίκη Αγκαθιάς, ΦΑΣ Νάουσα και φέτος θα τον απολαμβάνει το κοινό της Ημαθίας στον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Στην τελευταία του ποδοσφαιρική χρονιά ίσως; Ελπίζουμε πως ΟΧΙ.


Δείτε την εκτενή τεχνική ανάλυση του Ημαθιώτη σκόρερ εδώ

1 σχόλιο:

  1. Από το Ξηρολίβαδο είναι βεροιώτη , γιός του Στέργιου και εγγονός του Νίκου Ζεϊμπέκη (Γενικού Αρχηγού της Βέροιας , επί προεδρίας του Λάκη Πασχαλίδη) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ