Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Ελληνική Βιομηχανία Ζωοτροφών ο Τόλκας - Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Βασίλη Χαλκίδη

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Άγγελος Τόλκας επισκέφθηκε την Ελληνική Βιομηχανία Ζωοτροφών. Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρό της Βασίλη Χαλκίδη που με τον όμιλο «ΕΥΡΩΦΑΡΜ»  αφήνουν το θετικό στίγμα τους στον πρωτογενή τομέα της χώρας. Όπως αναφέρει ο πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ: «Λόγω κοινού επαγγελματικού οικογενειακού περιβάλλοντος γνωρίζω τον κ. Χαλκίδη από όταν ήμουν μικρό παιδί. Η ΕΛΒΙΖ συνεχίζει δυναμικά και απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους. Σε αντίθεση με τις καταστροφικές επιλογές του Υπουργού της Αναπτύξεως κου Γεωργιάδη Άδωνι στην διπλανή ακριβώς βιομηχανία ζάχαρης.


Οι δυσκολίες των παραγωγικών μας δυνάμεων ειναι πολλές. Τα περιθώρεια συνεχώς στενεύουν ενώ όσα λέμε τόσο καιρό για απουσία κυβερνητικής πολιτικής στήριξης δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη των παραγωγικών μονάδων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κρίνονται επιβεβλημένες και γίνονται δεκτές με ανακούφιση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ