Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έντονη μυρωδιά κατάκλυσε την Αλεξάνδρεια και αναστάτωσε τους κατοίκους - Τι συνέβη;

Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οικογένειες με ευπαθή μέλη
Έντονη μυρωδιά έχει κατακλύσει από το πρωί σήμερα Πέμπτη 29/9 την πόλη της Αλεξάνδρειας και έχει αναστατώσει τους κατοίκους. Η μυρωδιά που μοιάζει με πετρελαίου είναι τόσο έντονη, που οικογένειες
με παιδιά και ευπαθή άτομα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τοις οικίες τους ενώ πολλοί κάτοικοι κυκλοφορούν με μάσκες. Η μυρωδιά προέρχεται από οικόπεδο στο οποίο ήταν σταθμευμένο φορτηγό με δεξαμενή. Στην Αλεξάνδρεια βρίσκονται κλιμάκια της αστυνομίας, του Τελωνείου, του δήμου Αλεξάνδρειας και αναμένεται και το τμήμα περιβάλλοντος της Π.Ε. Ημαθίας. Το θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Η μυρωδιά συνεχίζει να είναι έντονη σε μεγάλο μέρος της Αλεξάνδρειας μέχρι και αυτή την ώρα και προβληματίζει τους κατοίκους.

Δείτε τις δηλώσεις του αρμόδιου αντιδήμαρχου Κώστα Βενιόπουλου στο alexandreia-gidas.gr και το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το θέμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ