Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Πανάθα, οι εκλογές και η εκδίκηση του Ιβάν - Έτσι παίζεται το έργο κύριοι...!

Kataskopos speaking
Όταν τα έλεγα ότι φέτος ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα και ο Άρης για το κύπελλο, κάποιοι άμπαλοι με κοροϊδεύανε (δείτε εδώ). Ειρωνεύοντουσαν κιόλας! Τώρα έχουν καταπιεί το αμίλητο νερό! Και όλα αυτά τα έλεγα, γιατί πολύ απλά βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και ότι βολεύει την κυβέρνηση για ψηφοθηρικούς λόγους, μετά από τα τρία συνεχόμενα του θρύλου, να το σηκώσει επιτέλους η Πανάθα (μετά από 13 χρόνια!) και το κύπελλο ο Άρης (μετά από 52 χρόνια) ώστε να γιορτάσει η μισή Θεσσαλονίκη. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα λίγο πριν τις κάλπες. Διαφωνεί κανείς;

Ο Ιβαν όμως δεν είναι χαζός, το ξέρει καλά πλέον πως παίζεται το έργο. Θα προσπαθήσει να το «κλέψει» αυτό το πρωτάθλημα, όπως ακριβώς του είχαν κάνει πριν από 5 χρόνια. Είναι ποντιάρα και δεν ξεχνάει!

Με λίγα λόγια, αν οι εκλογές γίνουν πριν το Πάσχα, ο ΠΑΟΚ θα το χτυπήσει το πρωτάθλημα στα πλέι-οφ. Θα έχει κριθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και επομένως θα παίξει τα ρέστα του. Για αυτό θα προσπαθήσει να βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή και να χτυπήσει σαν κόμπρα την κατάλληλη στιγμή.

Αν όμως οι εκλογές γίνουν τέλη Μαΐου, με αρχές Ιουνίου, τότε ο Αλαφούζος και ο ΣΚΑΪ θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα. Τόσο απλά! Ο Μαρινάκης λόγω Νότιγχαμ έχει πάει πάσο και ο Τίγρης παίζει ακόμα στην άμυνα με Ρότα, Τζαβέλα και Χατζισαφί. Εγκλήματα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μ' όλες τις ομάδες να δίνουν σκληρή μάχη. Βέβαια, το ανταγωνιστικό, δεν σημαίνει και ποιοτικό! Μην περιμένει ο κόσμος να δει τσαλιμάκια από τον Μάνταλο, τρίπλες από τον Ελ Καντουρί και σέντρες ξυράφι από τον Κούτρη και τον Ρέτσο. Κάπου ώπα δηλαδή...!

5 σχόλια:

  1. Πολλή βιασύνη διακρίνω για να χρίσουμε τόσο πρωταθλητή όσο και κυπελλούχος.Πριν χρόνια που η τοπική ομάδα είχε καλά αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές ονειρεύονταν πρωτάθλημα.Η συνέχεια γνωστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρικυμία εν κρανίω!!!Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΓΕ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΌ, Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΊΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος Ιβάν βρε ; αυτος σπάει πάγο στο Καζακστάν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε kataskope...? πόσο ΠΑΠΑΡΑΣ πχιααα?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ