Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κλίμα αισιοδοξίας ο αγιασμός της ΠΑΕ Βέροια - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Πανέτοιμη για την επίσημη έναρξη της σεζόν είναι η Βέροια, μετά και την ευλογία του αγιασμού! Κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά, το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας άνοιξε για πρώτη φορά φέτος τις πύλες του στον κόσμο. Μέσα σε ευχάριστο κλίμα και με διάχυτη αισιοδοξία, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση της Βασίλισσας του Βορρά βρέθηκαν στον χορτάρι του γηπέδου, όπου και τελέστηκε από τον Αρχιερέα Παύλο Σταματά και τον Ιερέα Διονύσιο Συρόπουλο ο αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, χαιρετισμό απηύθυναν κατά σειρά ο Πρόεδρος της ομάδας Στέργιος Διαμαντής, ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Μπαρτζώκας.

Στον χώρο του γηπέδου υπήρχε “πλούσιος” μπουφές, ο οποίος ήταν στη διάθεση όλων των παρευρισκόμενων. Παίκτες, διοίκηση, καλεσμένοι και δημοσιογράφοι δημιούργησαν “πηγαδάκια”, συζητώντας θέματα της ομάδας και ανταλάσσοντας προβλέψεις για τη φετινή σεζον.

Σύσσωμη παρούσα ήταν η νέα διοίκηση της ομάδας, ενώ από πλευράς τοπικών αρχών, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Αντιδήμαρχος ψηφιακής διακυβέρνησης Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος. 

Το παρών έδωσαν, επίσης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου, οι Χρήστος Μούχταρης και Γιάννης Μηνάς εκ μέρους της ΕΠΣΗ, αλλά και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ολυμπία Αποστόλου.

Λιγοστή ήταν η παρουσία του φίλαθλου κοινού, κάτι που ίσως μπορεί να δικαιολογηθεί από την ώρα (εργάσιμη στην αγορά), αλλά και τη ξαφνική μπόρα λίγη ώρα πριν τον αγιασμό.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον σημερινό Αγιασμό:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ