Quantcast

http://picasion.com/

Αρωγός της τοπικής αγοράς η ΠΑΕ Βέροια

Η ΠΑΕ Βέροια πραγματοποίησε συνάντηση με τοπικούς φορείς με σκοπό την αμφίδρομη ανάδειξη των δύο πλευρών. Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου της, η “Βασίλισσα” κάθισε στο “τραπέζι των συζητήσεων” με τοπικούς φορείς. Στο επίκεντρο βρέθηκαν συνεργατικές πρακτικές που θα μπορούσαν να αποφέρουν οποιοδήποτε κέρδος, είτε στους φορείς είτε στην ομάδα, μέσα από μια διαδικασία αλληλεπίδρασης. Όπως αναφέρει αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Συνάντηση τοπικών Φορέων με εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας.

Το θέμα συζήτησης ήταν ο προγραμματισμός κοινών δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των φορέων και για την προβολή και στήριξη της τοπικής αγοράς αλλά και της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ, που θέτει πλέον νέους στόχους και συμμετέχει σε εκδηλώσεις που θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα στην πόλη.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο sportsfan.gr

3 σχόλια:

  1. Τι λέτε ρε όλα έγιναν με αγαστή συνεργασία; Ανατρίχιασα μόλις διάβασα το δελτίο τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα είσαι Μάνατζερ να είσαι.
    Τα ψηφαλάκια να έρθουν και για τα άλλα... θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Στέφανε. Πάρε πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ