Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για να γυρίσει ο Ήλιος, θέλει δουλειά πολλή!

Κακά τα ψέματα η έλευση του Αλέξη Τσίπρα στη Βέροια και η θερμή υποδοχή που δέχθηκε από δεκάδες συμπολίτες μας (δείτε εδώ) δημιούργησε μια αισιόδοξη προσδοκία πως ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία οδεύει με δυναμική προς τις εθνικές εκλογές. Ωστόσο η χθεσινή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Ελιά (δείτε εδώ), με κεντρικό καλεσμένο το Βουλευτή Φθιώτιδας και Αναπληρωτή τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Σαρακιώτη, έδειξε πως... «για να γυρίσει ο Ήλιος, θέλει δουλειά πολλή»! Λιγότερα από 70 άτομα σε μια αίθουσα που πραγματικά της έλειπε η νεολαία. 

Πάντως, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν ένα μήνυμα νίκης και θεωρούν πως τα ποσοστά του κόμματος θα είναι πολύ υψηλά στην Ημαθία. 

12 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
    ΛΙΓΗ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΟΝΔΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ..ΑΙΣΙΑΠΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα βλέπεις τον Καλδάρα από το πουθενά πάνω στο πάνελ ως συντονιστή τι περιμένεις ?
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έσβησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΙΧΕ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ χιχιχιχι αι καλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακά τα ψέματα. Συμφωνώ. Οπότε γράψτε τίποτα που να στέκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με αυτο που ειπες εσυ μαλλον δεν στεκεις νατ κοιταξεις αυτο πριν ειναι αργα...

      Διαγραφή
    2. Νατ κοιτάξ, συμφών. Ες συμφώνς άριστερ γιδ;

      Διαγραφή
    3. STIS XENES GLOSSES FENISI KALOS -MALON PREPEI NA PAIZEIS KALI FLOGERA ME SYNODIA KATSIKOPROVATON.ARTSOYMBALE

      Διαγραφή
  5. Ναι ναι ξανά Κούλη δαγκωτο όλοι!! 😂😂💩

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχως για τη νεολαία. Γεύτηκε και αυτη τα φουμαρα και τις πεπονόφλουδες που σερβίρει η κάθε εκδοχή της αριστεράς. Ρωτηστε τον Παπαδημούλη να σας μετατοπίσει. Τόση αριστερα, που δεν χωράει ουτε σε σαράντα διαμερίσματα. Εμπρος της γης οι κολασμένοι, να τα κανουμε πενήντα. Μπας και χωρέσει ρε σεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας καταλαβετε ολοι οσοι χαιρεσθε οτι δεν εχει κοσμο ..οτι δεν εχει νεους...ΟΤΙ η βουβη αγανακτηση θα πεσει ως καταιγιδα, διοτι ο κοσμος δεν τρεχει σε συγκεντρωσεις για να μαθει, αλλα εχει γνωση και η γνωση θα βγει στην γεννα της ψηφου....γιαυτο βαφκαληστειτε λεκτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθαρές κουβέντες.
    Έφεραν τον Αλέξη στην αγορά για να έχει τον κόσμο που έχει συνήθως η αγορά συν τους λιγοστούς οπαδούς του κόμματος, για να φαίνονται πολλοί.
    Αν τον έφερναν σε αίθουσα θα ήταν λίγο καλύτερα από την συγκέντρωση της Νομαρχιακής. Και αυτό διότι μιλάνε για σύγκλιση με ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά δεν κάνουν τίποτα για αυτό στην βάση, στους απλούς ανθρώπους, στα σωματεία, στους συλλόγους, στους φορείς, στην κοινωνία. Άρα δεν την πιστεύετε. Για ποια σύγκλιση μιλάτε συντρόφια ; Καταλάβατε τι κάνετε ; Πολιτική σύγκλιση με αποκλεισμούς, πείσματα και εγωισμούς δεν γίνεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ