Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρέ-Καρέ η επίσκεψη Τσίπρα στην αγορά της Βέροιας - 70 φωτογραφίες

Θερμή υποδοχή από εκατοντάδες Βεροιώτες
Επίσκεψη εξπρές στη Βέροια, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2022 ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. έφτασε στις 12 το μεσημέρι στην οδο Κεντρικής, όπου αποβιβάστηκε από το όχημά του και ξεκίνησε περιοδεία
μέσα στον πεζόδρομο της αγοράς. Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, σύσσωμη η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, στελέχη του κόμματος και πολίτες που είχαν πληροφορηθεί την άφιξή του και είχαν παραταχθεί επί της Κεντρικής, προκειμένου να δούνε τον πρόεδρο από κοντά, να τον χαιρετίσουν και να βγούνε μαζί του την καθιερωμένη selfie.


Μέσα στην αγορά, ο πρώην Πρωθυπουργός συνομίλησε με καταστηματάρχες και εργαζομένους στα εμπορικά καταστήματα και στα καφέ του πεζόδρομου, ενώ είχε σύντομες συνομιλίες με εκπροσώπους πολλών φορέων και συλλόγων της Ημαθίας, με εμπόρους, αγρότες και επαγγελματίες, που έσπευσαν να τον πλησιάσουν, να τον σταματήσουν και να του μεταφέρουν τα προβλήματα των κλάδων τους, καθώς δεν είχε προβλεφθεί κάποια ξεχωριστή συνάντηση για τον σκοπό αυτό. Μεταξύ αυτών, εκπρόσωπος του συλλόγου ατόμων με αυτισμό, οι σχολικές καθαρίστριες, ο πρόεδρος των λογιστών - φοροτεχνικών, πρόεδροι αγροτικών συλλόγων και άλλοι.




Αποτέλεσμα; Ο Αλέξης Τσίπρας να χρειαστεί πάνω από 1,5 ώρα να διασχίσει τον πεζόδρομο, από την Κεντρικής μέχρι την οδό Μητροπόλεως, καθώς, πέρα από τις συνομιλίες, μπήκε μέσα σε κάποια καταστήματα, δέχθηκε κεράσματα και ανθοδέσμες, ήπιε και ένα τσιπουράκι στο πόδι, ενώ πολύς ήταν και ο κόσμος που τον σταμάτησε για φωτογραφίες.




Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, επιβιβάστηκε στο όχημά του και μαζί με το επιτελείο του αποχώρησε για την Νάουσα, όπου θα επισκεφθεί έναν αγροτικό συνεταιρισμό και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους του αγροτικού κόσμου.

Δείτε καρέ - καρέ το πέρασμα του Αλέξη Τσίπρα από την αγορά της Βέροιας:







































































44 σχόλια:

  1. Τι ομορφόπαιδα βγάζει το Αγγελωρι Από όλες τις παραταξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα γέλασε ο κάθε πικραμένος......ελάχιστος κόσμος με τις Βεροιώτικες κολλιτσίδες να τρέχουν πίσω από τον προδότη της Μακεδονίας......ενώ ο πολύς ο κόσμος ήταν αυτός που βγήκε από περιέργεια να δει το ''αξιοθέατο''......σήμερα κρίθηκε και το αποτέλεσμα στην Βέροια.....ο ΣΥΡΙΖΑ πάτωσε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού την πήρες πίσω ρε την Μακεδονία με τον Κούλη!! Χαζοβιοληδες😂

      Διαγραφή
    2. Αστέρι και πολύ αγαπητός και άξιος!!

      Διαγραφή
    3. You are so pathetic and reduculus, people like you destroyed everything in this country.

      Διαγραφή
    4. Το χειμώνα που έρχεται εσύ να ζεσταθείς και να τραφείς με "Μακονία Ελληνική"

      Διαγραφή
    5. Πρόσεχε εσύ που κοροϊδεύεις τη Μακεδονία ,μη σε ζεστάνει ο Αλέξης με κάτι δημοψηφίσματα ....του εαυτου του... Γελάει ο κόσμος ...όπως με τα διόδια ένα όραμα...κοντή μνήμη έχεις..
      Επίσης ξέχνα οτι στο Χρηματιστήριο ενέργειας μπήκαμε με ψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ τον 2ο του 2018....ΤΡΑΓΙΚΟΥΛΗ

      Διαγραφή
  3. Φιλικος προσεχε αυτα που ακουγε δεν χαζογελουσε με προσοχη στα σοβαρα και αστειευομενος στα δροσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προδοτική συμφωνία των Πρεσπών 2)«Δεν κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ ,θα έσκιζε τα μνημόνια και ψήφισε το τρίτο και χειρότερο απ'όλα, έβαλε την κρατική περιουσία στο ΤΑΙΠΕΔ Ιδιωτικοποιεί τον ΟΣΕ μόνο 45εκατ€, Ιδιωτικοποιεί 14Αεροδρόμια στην fraport,ενατι 1,2δις,πέρασε την ΔΕΗ στο υπερταμείο-ΕΥΔΑΠ-ΕΛΒΟ, Αττικό Μετρό κτητικές υποδομές,η χρηματιστηριακή αξιαεκατρακυλήσει στα εκατ.300€.Εκανε το δημοψήφισμα από Όχι Νάι! Και τελικά δεν χορέψαμε με τα νταούλια και περιμένετε τα χορέψετε τώρα! ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ κ ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ τα ίδια αφεντικα προσκυνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γνωστοί ήταν συν κάποιοι που ήρθαν "αυθόρμητα" να τον θωρήσουν. Περίπου 25 οι τελευταίοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... χαρά γιομάτα. Πανάστας λέμε. Ούρδες ΠΟΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν είχε εκπτώσεις έπρεπε να έρθει να ψωνίσουν όλοι αυτοί που ήταν δίπλα του, πολλά αρπακτικά έχει η Βέροια βάλανε και τα καλά τους,βρε ουστ,κουμ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουστ πουλημένοι!!! Στα Σκόπια ρε να πας να κάνεις περιωδια όχι Στη ΚΑΡΔΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ! Τρεχτε να γλυψετε τον προδότη !!! Χαϊβάνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γέμισαν ένα πεζοδρόμιο οι Συριζαίοι... έρχεται μεγάλη νίλα στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αχαχααααα τωρα 2 φορα αριστερα
    απλα ξεχναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άμα πήρε και το χέρι του Θύμιου Σερεμέτα , έτοιμος για τα μπουζούκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τόσους Συριζαιους παρατεταγμένους δεν έχω ξανά δει.....καλοστημένη στρατιωτάκια και ο αρχηγός τους να χαίρεται σαν τα παιδάκια που τους παίρνουν το μαλλί της γριάς στα πανηγύρια....ώρε είμαστε για τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλά άτομα διέκρινα , που ήταν στο Πασοκ , ρε τον λαγό , γλυφρόνια , σίγουρα βλέπω την τρίτη θέση το ΣΥΡΙΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Ξέχασες τον Θανάση , μάλλον στην Ξάνθη θα είναι ή Βουλγαρία .

      Διαγραφή
  15. Πάντα επίκαιρος !!!
    Άκουγε χωρίς φανφάρες!!!
    Μπράβο του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλέξη, προχώρα!!!! Είμαι μαζί σου !!!
    2022 " φώς " θέλουμε, όχι σκοταδισμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο βαρουφας με τον Κουτσούμπα να περπατούσαν στην Κεντρικής πιο πολλούς περίεργους θα μάζευαν. Καταλάβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νδουλικό, περίμενε να γυρίσει από τις παραλίες ο Κούλης κι αν τολμάει ας περάσει μια βόλτα από τα μαγαζιά της Βέροιας να ρωτήσει πως την βγάζουν οικονομικά...

      Διαγραφή
    2. Τα μαγαζιά να μην μιλάνε...γέμισαν λεφτά από διάφορες πλατφόρμες....επιστρεπτεες,πάγιες δαπάνες,ασφαλιστικές διευκολύνσεις και πάει λέγοντας το τρένο!!!

      Διαγραφή
  18. Τα κολοκυθάκια χτυπάνε παλαμάκια. Τσιριτρί τσιριτρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Βέροια και όλοι οι περίεργοι με τους ασφαλίτες μαζί, μπορούμε να υπολογίσουμε το ρεύμα. Παταγώδες πατατράκ. Ετσι. Μήπως και καθαρίσει το μυαλό στους καμια δεκαριά που εχουν όρεξη για δεύτερη φορά. Και αντε αυτοί θέλουν. Εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλοι οι τραχανάδες από Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί που είναι οι κουμουνιστες Άγγελος αντωνακης πετρακης αυτός ο λογιστακος τι ήθελε εκεί και αυτός έγινε ΣΥΡΙΖΑ άντε ρε πρόβατα του ΣΥΡΙΖΑ οι ΠΑΣΟΚΟΙ μπροστά και εσείς πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλα τα νηστικά μαζευτήκαμε να δώσουν το χέρι πού θα τους κόψει πινα των χειμώνα αλά καλά να πάθουμε γιατί ξεχνάνε γρήγορα κουφαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σύντροφοι, πρώτα στη Βεργίνα έπρεπε να τον ξεναγήσετε, μήπως και μάθει έστω και τώρα την ιστορία της Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που είναι αυτοί που έλεγαν δεν θα ξαναπατήσει στην Μακεδονία??
    Μέσα τα κεφάλια σας γρήγορα χωμένα
    Μπράβο Αλέξη πάμε δυνατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ....ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ....ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αλέξη είσαι η χαρά της ΝΔ Εσυ και το τσίρκο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικά όλη η υποδοχή αν δείτε το βίντεο είναι 50-60 άτομα εκ των οποίων το 90% είναι κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι διάφοροι περίεργοι. Όλα τα λεφτά στο βίντεο είναι όταν περνάει ο Τσίπρας μπροστά από μία καφετέρια, και οι πελάτες δεν του δίνουν σημασία και ασχολούνται με τα κινητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι Μακεδονομάχοι, ας πάψουν κάποτε να είναι θύματα του κράτους της Δεξιάς και των ανίκανων αρχηγίσκων της. Ας σκεφτούν ότι αν δεν είχε τακτοποιηθεί το Μακεδονικό από εμάς θα το είχε τακτοποιήσει ο Ερντογάν και θα τον είχαμε και πάνω από το κεφάλι μας. Όσοι ενδιαφέρονται αντικειμενικά, θα γνωρίζουν για το τι συνέβαινε εκείνο το διάστημα και θα θυμούνται τις πολύ πιεστικές κινήσεις του Ερντογάν, να πάρει τη Βόρεια Μακεδονία με το μέρος του. Το θέμα δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά και θέμα διπλωματικών ελιγμών. Μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα και στον Κοτζιά, αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα και γνώστη του πολιτικού παγκόσμιου "γίγνεσθαι". Φτάνει πια με το σανό που σας ταΐζουν οι δεξιούληδες. Ήξερε ότι θα έχει πολιτικό κόστος η κίνηση αυτή ο Τσίπρας για τον ίδιο και για το κόμμα του αλλά την έκανε γιατί το επέβαλε η εθνική ανάγκη! Ας ξυπνήσουμε επιτέλους κι ας δούμε, ρεαλιστικά, τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έμβασμα στα στέλνουν ή πάς και βάζεις βενζίνη;...

      Διαγραφή
  28. Τόλκας μαζί με Καρασσαρλίδου, Τσαπαρόπουλος μαζί με Μαρκούλη...όλους τους ενώνει για το φακό ο σύντροφος Αλ6ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είδα πολλούς καταστηματάρχες να χαίρονται το γιατί δεν καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τόσο ''αυθόρμητη'' συγκέντρωση είχαμε καιρό να δούμε. Γέμισε τάλαρα η αγορά. 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έκανα ένα λάθος , ξέχασα ότι μας έχουν γραμμένους στην παρακολούθηση η ΚΥΠ του ΣΎΡΙΖΑ ....και εκδηλώθηκα ...ωραίο τραγούδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα Ρομά είναι δω για τον Τσίπρα το Θεό. Δεν τα είδα τα ρομά στην υποδοχή, φαίνεται δεν τους δώσαν το δεκάρικο, όπως προεκλογικά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ