Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελιά για την ακρίβεια - Ποιοι ήταν εκεί;

Σαρακιώτης: «Αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα, αυτός ο χειμώνας, θα είναι ο τελευταίος για πολλές επιχειρήσεις»
Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα την ακρίβεια, διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2022 στη Βέροια η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας. Ομιλητής ήταν ο Γιάννης Σαρακιώτης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φθιώτιδας και Αναπληρωτής τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Τεχνολογία. Ο κ. Σαρακιώτης έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Ημαθία, όπου πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε επιχειρήσεις του νομού. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του ολοκληρώθηκε στην Ελιά, όπου μίλησε στην συνάντηση - συζήτηση με κεντρικό σύνθημα «Να βάλουμε stop στην ακρίβεια. Ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής».




Τον ομιλητή προλόγισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κώστας Καλδάρας, ενώ την συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε το μέλος της Ν.Ε. Πολυτίμη Σαζακλίδου.




Στην ομιλία του ο κ. Σαρακιώτης αναφέρθηκε αρχικά στην χθεσινή κοινή συνέλευση επαγγελματικών φορέων που πραγματοποιήθηκε, λέγοντας πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες βιώνουν οικονομικό διωγμό και πως αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα, αυτός ο χειμώνας, θα είναι ο τελευταίος για πολλές επιχειρήσεις. Ορμώμενος και από τις επισκέψεις τους σε επιχειρήσεις της Ημαθίας, είπε πως η μεσαία τάξη, η επιχειρηματικότητα και οι επαγγελματίες εκπέμπουν SOS.




Στάθηκε στα «καμπανάκια» που χτυπούσε ο ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα, βλέποντας την ενεργειακή κρίση που ξεσπούσε, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα στα κατώτατα επίπεδα, που ορίζει η Ε.Ε., κάτι που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν υλοποίησε, σχολιάζοντας πως «όταν δεν αντιλαμβάνεσαι τι έρχεται, πώς να λάβεις τα αντίστοιχα μέτρα;».




Σχετικά με την ανάπτυξη που επικαλείται η κυβέρνηση είπε πως δεν μπορεί να υφίσταται από την στιγμή που αυξήθηκαν οι οφειλές σε ΔΕΗ κτλ και οι οφειλέτες, λέγοντας πως μάλλον αναφέρεται στις εταιρείες παραγωγής ενέργειας που όντως παρουσιάζουν ανάπτυξη.

«Η κυβέρνηση όταν και για όπου θέλει, βρίσκει λεφτά, όπως π.χ. για την AEGEAN, για την κοινωνία όμως όχι. Κρέμεται επάνω μας η δαμόκλειος σπάθη. Η αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων τρέχει με γοργούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια», σημείωσε.




Σχετικά με την υγεία, είπε πως όσοι κατοικούμε στην περιφέρεια είμαστε πολίτες Β' κατηγορίας και πως η βούληση της κυβέρνησης ήταν να στηρίξει τον ιδιωτικό τομέα ακόμα και μέσα σε όλη την συγκυρία με την πανδημία.

Ακολούθησε συζήτηση, με τους παρεβρισκομένους να θέτουν ερωτήματα και προτάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:
































23 σχόλια:

  1. Γιατί καθόταν αραιωμένοι για να φαίνονται πολλοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι ήταν αυτοί που κρύβονται τόσα χρόνια στο πασοκ οι 5 10 κουμουνιστακιδες! Που πάνε και ακούνε ότι του φανεί του χατζιστεφαννη!! Αυτούς τους χαραμοφϊδες που μας πούλησαν τη Μακεδονία!!! Αυτοί!!! Αλλά όταν έτρεχαν στις διαδηλώσεις για το Μακεδονία είναι Μια εκεί τους βρίζανε!! Τώρα τι τρέχετε ρε !!τι να ακούσετε τόσα χρόνια δεν τους βαρέθηκατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν...η μάλλον κάνουν πως δεν ξέρουν! Κούλης for ever μπεεε😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΟΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ίδιοι γέροι και πάλι κρατάνε το κεφαλη τους με αυτά που λέγονται δεν τους βαρέθηκαν πια,δεν ξέρουν τι τους γίνεται, στην Ελλάδα ζούμε όχι στην Ρωσία, απλά ενημερώνω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. STOP στην ακρίβεια με έναν Νόμο κι ένα άρθρο συντρόφια. Είστε οι μόνοι υπεύθυνοι που μας φορτώσατε τον Κούλη αυτοδύναμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι περισσότεροι ήταν στο ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ απορώ γιατί βγάλαν τόσες φωτογραφίες, ενώ με μία φωτογραφία θα μπορούσαν να δείξουν όλους τους παρευρισκόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμένουμε τα 50 δισ του Τσίπρα που έταξε στην έκθεση και τα 500 του Σώρρα 😁😁😁.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήταν μια καλή βραδιά γιατί δεν είχαμε που να πάμε.
    Εγώ περνούσα από έξω και με φώναξε ο φίλος μου ο Καλδάρας να μπω μέσα, και έκατσα και με κέρασαν και καφέ και πέρασε η ώρα μου μέχρι να πάρω τον εγγονό από το φροντιστήριο.
    Να είναι καλά τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άμα βλέπεις τον Καλδάρα στο πάνελ καταλαβαίνεις την αποτυχία της συγκέντρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την κακή μνήμη με καθαρή συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι αυτοί στις φωτογραφίες, εκμεταλευονται το δυνατό χαρτί της παραταξης, που λέγεται αλέξης τσιπρας.
    Ιδίως στη Νότια Μακεδονία που χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί το μείζον πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί με την εισαγωγή της φρασεολογίας του τύπου "Νότια Μακεδονία", θα παρακαλούσα να μην την ξανασκεφτείς, πόσο μάλλον να την χρησιμοποιείς. Η λέξη "Βόρεια" ως γεωγραφικός προσδιορισμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να υπάρχει "Νότια", όπως για παράδειγμα η "Βόρεια Ιρλανδία".

      Διαγραφή
  14. Όλοι εσείς με τα ειρωνικά και αφοριστικά σας σχόλια, έχετε καταλάβει το θέμα της εκδήλωσης; Για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ έχετε να πείτε κάτι ή πιστεύετε ότι πρόκειται για ευφυολόγημα του ΣΥΡΙΖΑ; Καλή η πλακίτσα αλλά ούτε μία κουβέντα για τα σοβαρά.
    ΕΡΩΤΗΣΗ προς "Μακεδονομάχο": Αν ο ΣΥΡΙΖΑ "πούλησε" τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, γιατί η ΝΔ δεν την "αγοράζει" καταγγέλοντας την συμφωνία των Πρεσπών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ιδρώνεις. Ούτε νΔούλα θα ψηφίσουμε. Ξέρεις... έχει και δεξιά αλλά και αριστερά κόμματα. Εσείς και η νδούλα είστε κεντρώοι...

      Διαγραφή
  15. Δυστυχώς θα έλθει ως τρίτο στην βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πω ρε φίλε, βρυκολάκιασε το μάτι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τίποτα για μείωση του μισθού των βολευτών θα προτείνει κανεις;Οσο για τους ελευθερους επαγγελματιες εγω εκλεισα το 2015 τότε που ψήφισα τον αλ6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καμία απολύτως εφίδρωση για το αν ψηφίσεις δεξιά ή αριστερά. Απλά αναφέρω τη ΝΔ όχι ως παράταξη αλλά ως κυβερνητικό κόμμα. Αν πράγματι ψηφίσεις άλλο κόμμα πλην του "κέντρου", όπως τουλάχιστον αυτοπροσδιορίζεσαι, θα σου πρότεινα να αλλάξεις στάση ζωής. Καλή η αντίδραση και η αντίθεση, αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι πάντα η ΔΡΑΣΗ και η ΘΕΣΗ, που δείχνεις να τις αναζητάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ- ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ...
    ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρνείσαι πεισματικά να μπεις στην ουσία. Η εκδήλωση είχε θέμα την ΑΚΡΙΒΕΙΑ κι εσύ μας λες ότι δεν θα ψηφίσεις "κέντρο", δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ. Λέω ότι η ΔΡΑΣΗ και η ΘΕΣΗ δείχνει ενεργητική προσωπικότητα και όχι παθητική, κι εσύ μας λες με σνόμπ στυλάκι ότι χρειάζεται μετάφραση. Να το ξέρεις: όσο πιο "εξυπνάκιας" προβάλλεσαι, τόσο πιο σοβαρά θα σε αντιμετωπίζω.
      ΥΓ: Κι επειδή οι αστεϊσμοί δεν ανήκουν μόνο στα δικά σου δυνατά σημεία, ξεκαθαρίζω ότι προτιμώ να είμαι "χαμένος στη μετάφραση" από το να είμαι σκέτο "χαμένος".

      Διαγραφή
  20. Ικανός αριθμός πρώην ΚΚΕδων στην εκδήλωση. Μεταπήδησαν εδώ και καιρό στο Σύριζα. Νέους δεν βλέπω! Καιρός να το πάρει ο κόσμος χαμπάρι ότι η προσκόληση στα κόμματα βλάπτει. Να εκπροσωπηθούμε πλέον από πολίτες ικανούς, μορφωμένους, με δυνατό πολιτικό χαρακτήρα, χωρίς κομματικές παρωπίδες και πάνω απο όλα με ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά για την πατρίδα. Ισως άτοπο μεν αυτό, όραμα δε κατά την προσωπική μου άποψη και πολλών άλλων συμπολιτών μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ