Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Full Moon Concert» κάτω από την λάμψη του Βεροιώτικου φεγγαριού

Με 3 συναυλίες ολοκληρώνεται σήμερα η «Εύηχη Πόλη»
Με ρυθμούς Jazz στην πλατεία Ωρολογίου συνεχίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 9/9 η δεύτερη μέρα του τριήμερου φεστιβάλ «Βέροια Εύηχη Πόλη». Ο κόσμος που γέμισε την πλατεία, απόλαυσε, κάτω από τη λάμψη του σχεδόν ολόγιομου φεγγαριού, την Συμφωνική Ορχήστρα Βορείου Ελλάδος, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια του γνωστού αρχιμουσικού και μαέστρου, Καθηγητή Συγκριτικής Μουσικολογίας Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου, να παρουσιάζουν το μουσικό συμφωνικό σύνολο «Mediterranean Ensemble of Jazz» σε σύμπραξη, με μία από τις μεγαλύτερες μπάντες της Ελληνικής Rock n' Roll και Boogie jazz σκηνής: Little Peter and the bad news, σε ένα μουσικό ταξίδι αναμνήσεων με τίτλο «Full moon concert».




20 μουσικοί - σολίστ με ειδικότητα στην ethnic jazz και δύο ερμηνεύτριες ως back vocals, συνόδευσαν μία από τις σημαντικότερες μουσικές προσωπικότητες της εγχώριας Rock n’ Roll σκηνής, προσφέροντας μια αξέχαστη μουσική κρουαζιέρα με φόντο και καμβά τις Ευρωπαϊκές Έθνικ σχολές, αναδεικνύοντας τις επιρροές που άσκησε- ειδικότερα - η Νότια Ευρώπη, στην εξέλιξη του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά την εποχή του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Διεύθυνση ορχήστρας: Μιχάλης Χατζηαναστασίου
Soloist: Little Peter














Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις συναυλίες, μεταξύ των οποίων και η μεγάλη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στην πλατεία Ωρολογίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

ώρα 7:00 μ.μ.

Ορχηστρικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας
Πλατεία Αγίων Αναργύρων

ώρα 8:00 μ.μ.
ARTGUITARISTAS
Πλατεία Αγίων Αναργύρων

ώρα 9:30 μ.μ.
ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ
Πλατεία Ωρολογίου

Παράλληλη εκδήλωση: Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας από την φωτογραφική ομάδα ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ , στην πλατεία Αγίων Αναργύρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ