Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αστυνομικοί από την Ημαθία διαδήλωσαν στην Θεσσαλονίκη - Ένστολη διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα

«Δεν επαιτούμε, απαιτούμε, αξιοπρέπεια και σεβασμό στους θεσμούς»
Ένστολη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν στην πλατεία Λευκού Πύργου εκπρόσωποι Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, ενόψει των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ. Ανάμεσα στα αιτήματά τους, όπως αναφέρουν, είναι η πλήρης συμμόρφωση της κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ για την επαναφορά των αποδοχών τους στα επίπεδα του 2012, η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας τους, η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η αποζημίωση της απλήρωτης υπερεργασίας κά.

Οι ένστολοι διαδηλωτές - αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και στρατιωτικοί από διάφορες περιοχές της χώρας - κινήθηκαν με πορεία και μέσω κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης προς το Διοικητήριο, όπου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Ανάμεσά τους και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, η οποία είχε δυναμική παρουσία στην συγκέντρωση. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και πολλοί μάχιμοι αστυνομικοί από τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια διαδήλωσαν για τα αιτήματά τους. 

Με πανό που έγραφε «Δεν επαιτούμε, απαιτούμε, αξιοπρέπεια και σεβασμό στους θεσμούς» και συνθήματα υπέρ του δίκαιου αγώνα τους, διαδήλωσαν ειρηνικά και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

Δείτε φωτογραφίες από την Ημαθιώτικη ένστολη διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη:









8 σχόλια:

  1. Οτι ολοι οι αλλοι θα πειναμε και εσεις θα παιρνετε μισθους του 2012; Γιατι; Τι ακριβως κανετε; Ας τολμησουν να σας ικανοποιησουν τετοια παραλογα αιτηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε τον Μούρτη με στολή πρέπει να πάει σε διαδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ήρθε η ώρα να φάτε και κανένα δακρυγόνο να δείτε και εσείς τι εστί πραγματική διαδήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησες πάλι αθεράπευτε κουμμουνιστή παλαιοημερολογίτη του 5%!!!!!

      Διαγραφή
  4. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Βολτίτσα στη Σαλονίκη, καφέ τσίπουρο, βγάλαμε τις φωτογραφίες μας και τελείωσε η υποχρέωσή μας έθιμο. Αύριο θα προστατεύετε αυτούς που δήθεν σήμερα διαμαρτύρεστε και δήθεν πολεμάτε. Αν δεν συνταχθείτε με το λαό, όλοι μας θα τρώμε μια ζωή ξύλο από τους 300 άχρηστους όλων των κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχουν αστυνομικοι και μπατσοι. Λειτουργοι και αρπαχτρες. Δημοκρατες και οπαδοι της εγκληματικης οργανωσης. Ο καθενας διαλεγει τον δικο του δρομο...5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ