Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Μουσείο της Βεργίνας η Ντόρα Μπακογιάννη

Μετά από πρόσκληση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη
Το πρωί του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε την Ημαθία. Η πρώην υπουργός εξωτερικών βρέθηκε στο Μουσείο της Βεργίνας, μαζί με τους Βουλευτές Θοδωρή Ρουσόπουλο και τον Δημήτρη Καιρίδη. Η πρόσκληση στην αδελφή του πρωθυπουργού έγινε από τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: 

«Στη φιλόξενη γη της Ημαθίας υποδέχθηκα σήμερα την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και εκ νέου, μετά από 2 μόλις μήνες από την παρουσία του, ως ομιλητή, στην εκδήλωσή μου για τα Ελληνοτουρκικά, τον Δημήτρη Καιρίδη.

Με χαρά αποδέχθηκαν την πρότασή μου να επισκεφθούμε τη Βεργίνα, όπου ξεναγηθήκαμε από την Έφορο Αρχαιοτήτων του Νομού μας κυρία Αγγελική Κοτταρίδη στο νέο, υπέροχο Μουσείο των Αιγών, ένα πραγματικό κόσμημα για την Μακεδονία μας, που θα αποτελεί διαχρονικά τον παγκόσμιο κήρυκα της πολιτισμικής και ιστορικής ταυτότητάς μας».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη των στελεχών της ΝΔ στο Μουσείο:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ