Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

1 εκατ. ευρώ για ασφαλτόστρωση από Αγία Μαρίνα προς Μακροχώρι

Βοργιαζίδης: «Ο Δήμος Βέροιας πέτυχε μία ακόμη υψηλή χρηματοδότηση»
Στην έγκριση χρηματοδότησης ύψους 1.000.000€ για το έργο «Αγροτική οδοποιία στα αγροκτήματα Μακροχωρίου, Ταγαροχωρίου, Λαζοχωρίου, Πατρίδας και Αγίας Μαρίνας Δήμου Βέροιας» που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 - Δράση 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών, Δημήτριος Οδ. Παπαγιαννίδης.


Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με στόχο τη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, την ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων καθώς και την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων. Το συνολικό μήκος ασφαλτόστρωσης των αγροτικών οδών είναι 4.356,48 μέτρα ενώ θα κατασκευαστεί και στηθαίο ασφαλείας, μήκους 4,1 χιλιομέτρων. 

Το έργο αφορά στη βελτίωση της κυκλοφοριακής ικανότητας της αγροτικής οδού των αγροκτημάτων ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΤΑΓΑΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΛΑΖΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ και ειδικότερα ολοκληρώνει την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού μεταξύ των οικισμών Αγ. Μαρίνας και Μακροχωρίου.

«Ο Δήμος Βέροιας με χαρά υποδέχεται ακόμα μία ένταξη ενός μεγάλου έργου, ύψους 1.000.000€, επιτυγχάνοντας μία νέα υψηλή χρηματοδότηση. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να υλοποιούμε σημαντικά έργα υποδομής για όλους τους δημότες και τον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου μας. Η αναγκαιότητα κατασκευής των συγκεκριμένων οδών κρίνεται ως ιδιαίτερη, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ανάγκες των παρόδιων γεωργικών εκμεταλλεύσεων όσο και τη μετακίνηση μεγάλων οχημάτων από και προς γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», υπογραμμίζει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

8 σχόλια:

  1. Στον τριποταμο θα γίνει καμία ασφαλτόστρωση ? αμάξι δεν μπορεί να περάσει από τα στενά!! ένας κεντρικός δρόμος είναι μόνο!! κάντε καμία δημοσίευση βγάλτε και καμία φωτογραφία να δουν όλοι τους δρόμους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην οδο βαρναλη εχουμε γινει ζουγκλα και φοβομασται να παμε στα σπιτια μασ καθε χρονο και χειροτερα αν δεν μπορηται να τα καθαρισεται φυγεται να τα κανουν αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι εργατες θα ειναι αλλοδαποι. Ηρθε η Αναπτυξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ 5 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ- ΠΑΡΩΔΙΑ...ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ..ΕΛΕΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟ ΣΤΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 5 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ! ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ....
    ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ -ΤΕΧΝΙΚΑ ΛΑΘΗ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ 80μ. ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;;;;;

      Διαγραφή
  5. Με χρυσόσκονη θα στρωθεί και κοστίζει τόσο ακριβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι εχετε δικαιο...ομως ενα δικαιο εχουν και οι περιοσες που περασαν οι αποχετευσεις και εργα υδρευσης, οπως Μακροχωρι που κανεις ανωμαλο για να πας και τα αυτοκινητα κανουν αυξηση τζιρου σε ημιμπαρα σε ψαλιδια οπως και στον Διαβατο το ιδιο...Η προτεραιοτητα πρεπει να δοθει εκει που οι ζημιες σε οχηματα ειναι πραγματι αδικαιολογητες πιστευω, ειτε εντος πολεων και εντος χωριων και οχι εκει που η κινηση γινεται με οχηματα ειδικα για αγροτικες εργασιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ