Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H Βεροιώτισσα καλλονή που θα συμμετέχει στα Παγκόσμια Καλλιστεία στο Κόσοβο

Φιλοδοξεί να κατακτήσει τον κόσμο

Η Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου είναι ένα νέο ανερχόμενο μοντέλο που φιλοδοξεί να κατακτήσει τον κόσμο μέσα από τα Παγκόσμια Καλλιστεία «Top Model of the Universe 2022», που θα διεξαχθούν στην Πρίστινα του Κοσόβου στις 13 Αυγούστου. Μόλις 21 χρονών, η Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου κατάγεται από τη Βέροια και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη Ειδική Αγωγή στο ΠΑΜΑΚ. Επίσης, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και τον χώρο της μόδας, καθώς εργάζεται μέσα από φωτογραφίσεις και διαφημίσεις προϊόντων στα social media. 


Παρά την απόρριψή της στο reality show «GNTM», δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ. Οι προσπάθειές της ανταμείφτηκαν, όμως, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα Πανελλήνια Καλλιστεία «Miss Hellas 2022» που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα στο Bolivar Beach Bar στις 31 Μαΐου.

Η όμορφη Βεροιώτισσα μίλησε στην «Karfitsa» για το μόντελινγκ, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον τομέα αυτό μέχρι στιγμής, καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια μετά τη συμμετοχή της στα Παγκόσμια Καλλιστεία στο Κόσοβο, ενώ, παράλληλα, έδωσε μερικές συμβουλές για τις κοπέλες που θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι.


Πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με το μόντελινγκ;

Από μικρή μου άρεζε να βγαίνω φωτογραφίσεις. Θυμάμαι χαρακτηριστικά άπειρες φορές να έχω ζητήσει από την αδερφή μου να με βγάλει φωτογραφίες, έβαζα τακούνια, ρούχα καλά. Η ευκαιρία μού δόθηκε όταν ήρθα για σπουδές στη Θεσσαλονίκη, και μου έγινε πρόταση από ένα πρακτορείο. Αρχικά έκανα απλά μία δοκιμή, αλλά τελικά φέτος σιγουρεύτηκα ότι θέλω να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά και ότι είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ.

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες στην πορεία σας;


Σίγουρα, όπως, σε όλους τους χώρους, υπάρχουν δυσκολίες. Στην αρχή είχα πολλές απορρίψεις και αυτό με επηρέαζε ψυχολογικά Όσο ασχολούμαι περισσότερο συνειδητοποιώ ότι η απόρριψη δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά μπορεί να μην ταιριάζω σε κάποιο συγκεκριμένο concept ή μπορεί να μην είμαι για έναν συγκεκριμένο σχεδιαστή. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, όσο το δουλεύεις και με τον εαυτό σου, γίνεσαι καλύτερος.


Είχατε στήριξη από το κοντινό σας περιβάλλον;

Σε αυτό έχω σταθεί πάρα πολύ τυχερή, γιατί οι γονείς μου με υποστηρίζουν πάρα πολύ, να και στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί. Είναι οι μεγαλύτεροι φανς μου! Νιώθω πάρα πολύ ευγνώμων και τυχερή που έχω ανθρώπους δίπλα μου που με στηρίζουν, καθώς αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω.

Πείτε μας λίγα λόγια για τις εμπειρίες σας στον χώρο του μόντελινγκ…

Πέρυσι τέτοιο καιρό είχα δηλώσει συμμετοχή στο GNTM, πέρασα από κάποια κάστινγκ και πήγα στην Αθήνα για τα bootcamp, αλλά λόγω μεγάλου ανταγωνισμού τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Γενικώς, τότε κατάλαβα ότι δεν ταιριάζω στο συγκεκριμένο reality show, γιατί θέλει να έχεις έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα και να μπορείς να αντεπεξέλθεις στις τηλεοπτικές συνθήκες. Επειδή είμαι πιο ήπιων τόνων, ασχολούμαι πιο πολύ με τον εαυτό μου και δεν θέλω να κρίνω κανέναν, οπότε με επηρέασε αυτό και δεν τα πήγα καλά. Μετά το GNTM με βρήκε και με ανέλαβε το πρακτορείο, με το οποίο θα πάω τώρα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στα φετινά Παγκόσμια Καλλιστεία που θα πραγματοποιηθούν στο Κόσοβο. Η πιο πρόσφατη εμπειρία που είχα, είναι τα φετινά Πανελλήνια Καλλιστεία Miss Hellas του Νίκου Μπάμπαλη, στα οποία βγήκα Miss Hellas 2022.


Με τι ασχολείστε στον ελεύθερο χρόνο σας;

Στο πλαίσιο των σπουδών μου έκανα εθελοντισμό σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, το οποίο μου αρέσει εξίσου και ήταν η πρώτη μου επιλογή για σπουδές. Επίσης, κάνω φωτογραφίσεις στο Instagram για διαφημίσεις και για e-shop promotion. Τέλος, έχω ξεκινήσει και γυμναστήριο για το μόντελινγκ.

Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό για μόντελινγκ μετά τις σπουδές μου. Είναι κάτι που το είχα ως στόχο εξαρχής. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει περισσότερο και σαν στυλ. Ένα ταξίδι που έκανα πρόσφατα στο Μιλάνο, με έκανε να ερωτευτώ με την Ιταλία και ως «πρωτεύουσα της μόδας» θα ήθελα πολύ στο μέλλον να εργαστώ εκεί.. Επίσης, θα ήθελα να εργαστώ στην Αθήνα, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σε μεγαλύτερες πόλεις. Αν και το πάθος μου είναι το μόντελινγκ, το οποίο το αγαπώ και το κάνω με μεγάλη χαρά, θέλω να πάρω και το πτυχίο μου γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πώς θα τα φέρει η ζωή…


Τα social media πιστεύετε σας βοηθάνε να χτίσετε καριέρα πάνω στο μόντελινγκ;

Σίγουρα τα social media πλέον είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι γιατί μπορούνε και από άλλες χώρες κάποια πρακτορεία να σε βρουν και να θέλουν να συνεργαστείτε. Γενικά, όμως έχει γίνει μια συγχώνευση. Το μόντελινγκ είναι τελείως διαφορετικό από το Instagram μόντελινγκ. Στο δεύτερο, οποιαδήποτε κοπέλα με φωτογένεια μπορεί να ασχοληθεί με τον κλάδο. Αντιθέτως, στο μόντελινγκ των πρακτορείων έχει κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές και διαφορετικές απαιτήσεις. Ωστόσο, το Instagram είναι ένα μέσο με πολύ μεγάλη απήχηση και σε βοηθάει στην αναγνωσιμότητα και στο οικονομικό κομμάτι.

Πώς αντιμετωπίζετε την κριτική και τα αρνητικά σχόλια γενικότερα;

Όσο δουλεύεις με τον εαυτό σου και ξέρεις ποια είσαι και τι θέλεις, και έχεις γύρω σου άτομα που σε αγαπάνε και πιστεύουν σε σένα, τα αντιμετωπίζεις όλα πιο εύκολα χωρίς να σε ρίχνει ψυχολογικά. Είμαι της άποψης ότι όσο παλεύεις να ανέβεις ψηλά και εργάζεσαι σκληρά για αυτό, και προ πάντων όσο τα έχεις βρει με τον ίδιο σου τον εαυτό, θα μπορέσεις να διαχειριστείς και τα κακά της δουλειάς.

Τι συμβουλές θα δίνατε σε νέες κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι η πίστη στον εαυτό μας. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με κάποια άλλη κοπέλα, γιατί σε αυτόν τον τομέα σίγουρα θα υπάρχουν πιο όμορφες από εμάς και ο ανταγωνισμός θα είναι άπιαστος. Πρέπει να μπαίνεις σε ένα χώρο και να πιστεύεις ότι θα σε διαλέξουν. Σε δεύτερη μοίρα θα έβαζα την αφοσίωση και τέλος το να παλεύεις για αυτό που θες, γιατί μόνο έτσι πας μπροστά και δεν χάνεις ευκαιρίες.






4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ