Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την 4η θέση κατέκτησε στον παγκόσμιο διαγωνισμό top model η Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο 13 Αυγούστου η Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου στον παγκόσμιο διαγωνισμό top model of the universe που διεξήχθη στο Κόσοβο. Η Βεροιώτισσα καλλονή, με το αψεγάδιαστο κορμί και το γοητευτικό βλέμμα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει επάξια το θερμό χειροκρότημα του κοινού, αλλά και των κριτών που της έδωσαν πολύ υψηλή βαθμολογία. 


Το 21χρονο μοντέλο κατέκτησε την 4η θέση, εκπροσωπώντας με το καλύτερο τρόπο την χώρα μας. Στο πλευρό της ήταν συνεχώς οι γονείς της που δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους για την επιτυχία της κόρης τους. Μάλιστα, μετά το τέλος του διαγωνισμού βγήκαν μια αναμνηστική φωτογραφία, κρατώντας με καμάρι την Ελληνική σημαία.

5 σχόλια:

  1. Σαν περιοχή ,παράγουμε περισσότερους ανθρώπους της showbiz ,απ' όσους μπορούμε να καταναλώσουμε.
    Στατιστικά ,αναλογικά με τον πληθυσμό μας ,και αν κρίνω και από τα συνεχή δημοσιεύματα του Βεροιότη, πρέπει να είμαστε μέσα στους πρώτους νομούς ,όσον αφορά άτομα που ασχολούνται με το θέαμα,τη μόδα και την καλλιτεχνία γενικότερα.
    Τι γίνεται ,φταίει το νερό της Μπαρμπούτας ?
    Πάντως ,αν ο χώρος που έγινε ο διαγωνισμός ,είναι αυτός της φωτογραφίας ,πολύ λυόμενο τον βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χωρος , ειδικα η ασπρη η καρεκλα που φαινεται, θυμιζει ψαροταβερνα στη Μεθωνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ