Quantcast

http://picasion.com/

«Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέτα! Τη σκότωσε ο Σάνι» - Σε σοκ ο πατέρας της 17χρονης από το Μακροχώρι

Άφαντος παραμένει ο 20χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας που εντοπίστηκε νεκρή και ημίγυμνη στο κρεβάτι της, μέσα στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα και την αδερφή της στο Περιστέρι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η ανήλικη κοπέλα βρήκε ασφυκτικό θάνατο, ενώ οι μώλωπες στα χέρια της δείχνουν ότι ο δράστης την έδεσε στο κρεβάτι και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα με το χέρι του ή με κάποιο μαξιλάρι. Το νεαρό κορίτσι πάλεψε για τη ζωή του, όμως ο δολοφόνος της ήταν πιο δυνατός. Σε βάρος του Πακιστανού συντρόφου της, τον οποίο η ανήλικη φιλοξενούσε στο σπίτι της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 17χρονη Νικολέτα η οποία καυγάδιζε συχνά με τη μητέρα της καθώς εκείνη δεν συμφωνούσε που ο Πακιστανός σύντροφός της έμενε στο σπίτι, είχε αρκετές εντάσεις και με τον 20χρονο. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση διαπίστωσαν ότι στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε κλειδιά για το διαμέρισμα.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν λάβει καταθέσεις από ομοεθνείς του με τους οποίους συγκατοικούσε στο παρελθόν, και οι οποίοι ανέφεραν ότι το βράδυ της Δευτέρας ο 20χρονος πήγε στο σπίτι, μάζεψε τα πράγματά του και τους είπε ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αναφέρει ότι έμαθε για την δολοφονία του παιδιού του από τις ειδήσεις, ενώ δέχτηκε και μήνυμα από την άλλη κόρη του: 

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα» είπε μιλώντας στον Alpha και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Μελιόπουλο. Ο πατέρας της 17χρονης σημείωσε ότι η κόρη του δεν είχε κάνει ποτέ παράπονα για την σχέση της: «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι από το μεσημέρι της Δευτέρας. Λίγη ώρα αργότερα την συνάντησε εκεί ο 20χρονος.

Το απόγευμα η μητέρα της την κάλεσε στο τηλέφωνο ωστόσο εκείνη δεν απαντούσε. Γύρω στις 20.00, η αδερφή της πήγε στο σπίτι για να δει αν είναι καλά η Νικολέτα είναι καλά και την εντόπισε νεκρή και χτυπημένη στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ