Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ημαθιώτισσα που θα παίξει σε σίριαλ του ΑΝΤ1

Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες παρουσίες της showbiz. Η αγαπημένη ηθοποιός από την Ημαθία τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από διάφορες θέσεις και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο με τις ικανότητες της. Η ίδια εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς σκοπούς και αυτό το καταλάβαμε μέσα από τα insta stories που ανεβάζει στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος θα την βλέπουμε στη νέα σειρά του Ant1, «Εκτος Υπηρεσίας». Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά στην οποία οι πρωταγωνιστές της, δυο αστυνομικοί, έκπληκτοι και απελπισμένοι για τη μετάθεση τους σκηνοθετούν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι.

Μεταξύ άλλων, «Εκτός υπηρεσίας», θα δούμε τους Πάνο Βλάχο, Άνδρη Θεοδότου, Αλέξη Βιδαλάκη, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Βασιλική Ανδρίτσου και Νίκο Ορφανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ