Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμά λόγια της αν. Υπουργού Υγείας για το Νοσοκομείο Βέροιας

«Συγχαίρω τον διοικητή Ηλία Πλιόγκα, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, και όλο το προσωπικό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας η Μίνα Γκάγκα. Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου 
επισκέφθηκε την Ημαθία για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά και βρέθηκε στο Νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστώσει οδοίας όμμασι την κατάσταση που επικρατεί εκεί. 

Η στενή συνεργάτης του Πρωθυπουργού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την ποιότητα των υπηρεσιών και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μπορούσα να μην επισκεφθώ χθες το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, για να ευχηθώ από κοντά στους συναδέλφους, αλλά και τους ασθενείς του νοσοκομείου.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι συνάδελφοι και όλο το προσωπικό για την άμεση φροντίδα των ασθενών. Και επίσης περήφανη για το εξαιρετικό νέο κτίριο που προσφέρει στους ασθενείς άρτιες συνθήκες περίθαλψης και αναδεικνύει έτσι καλύτερα το ιατρονοσηλευτικό έργο.

Συγχαίρω τον διοικητή κο Ηλία Πλιόγκα, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, και όλο το προσωπικό. Το νοσοκομείο είναι ένα πρότυπο για την παροχή υπηρεσιών υγείας, το ομαδικό πνεύμα και την συνεργατικότητα».

4 σχόλια:

  1. Για ποιο απολα ...για την εμφανιση του κτιριου...λογικο επισκεψη περιμενε....Για το καταξιωμενο προσωπικο που φευγει μη εχοντας μελλον απο τις κολλημενες καρεκλες παρα την ηλικια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχθές περιμέναμε στα επείγοντα 2,5 ώρες για να μας πάρουν μέσα και εκεί στην γραμματεία που καθορίζει, δείξαμε και σημείωμα ιατρού για το επείγον της κατάστασης. Οι υπόλοιποι που περιμέναμε ήταν δεν ήταν 10 άτομα. Μετά όμως, αφού μπήκαμε η εξέταση ήταν άριστη και σχολαστική,το δίκαιο νά λέγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να προσπαθήσει να κλείσει ραντεβού για εξέταση να δούμε τι γίνεται τότε; Όπως διαβάζουμε και ακούμε ακόμα και στα επείγοντα στα εξ. Ιατρεία περιμένεις ώρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχχαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ