Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυξημένα μέτρα στην Παναγία Σουμελά - Η Αστυνομία δίπλα στους προσκυνητές

Για ακόμη μια χρονιά, αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας που πήρε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, για την τήρηση της τάξης, αλλά και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Από την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου έως και την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων, άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στο Α.Τ. Βέροιας, στην Τροχαία, στην Ασφάλεια, στην Ο.Π.Κ.Ε. και στην ΔΙ.ΑΣ. θα βρίσκονται «αγκυροβολημένοι» στο Βέρμιο, δίπλα στους προσκυνητές της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά. 

Και φέτος, έχει προβλεφθεί από την Τροχαία η μονοδρόμηση του τμήματος του δρόμου, που οδηγεί στη μονή της Παναγίας Σουμελά, με είσοδο από παράκαμψη περίπου δύο χιλιόμετρα πάνω από τη μονή και η έξοδος κανονικά στη συνέχεια του δρόμου μετά τη μονή, ώστε να αποφευχθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Η Τροχαία θα βρίσκεται επί ποδός, τόσο στην παράκαμψη πάνω από το μοναστήρι, όσο και στην είσοδο και στην έξοδο, για να συνδράμει και να κατευθύνει τους επισκέπτες.

Επίσης, η φιλοξενία στους ξενώνες έχει προβλεφθεί και φέτος, όπως και πέρυσι, για λιγότερους επισκέπτες, με δωμάτια στα οποία θα τηρούνται όλοι οι υγειονομικοί όροι, που έχουν οριστεί για τη διαμονή μεμονωμένων επισκεπτών, ή οικογενειών.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ