Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με λαμπρότητα τα Εγκώμια της Παναγίας στη Νάουσα

Το Σάββατο 13 Αυγούστου το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, όπου αποθησαυρίζεται η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Παντανάσσης», ξεκίνησαν στην Αποστολική Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τη θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος και συμμετείχε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Ακολούθως, εψάλλησαν τα Εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Ιερά Λιτανεία του Επιταφίου της Παναγίας πέριξ του Ιερού Ναού.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων κήρυξε τον θείο λόγο και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ιερά Μητρόπολη μας και λαμπρύνει με την παρουσία του τις λατρευτικές εκδηλώσεις για τη θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ