Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τα σπάει» το νέο τραγούδι του Παρασκευά Κρομλίδη - Video clip με σκηνές από Βέροια

Πριν από λίγες ημέρες, ανέβηκε στο YouTube η νέα δισκογραφική επιτυχία του Παρασκευά Κρομλίδη. Ο Βεροιώτης τραγουδιστής κάνει δυναμικό come back μ' ένα γνήσιο λαϊκό τραγούδι με την υπογραφή του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Ιωσήφ Σαρασίδη, ο οποίος έχει γράψει τους στίχους και την μουσική του τραγουδιού «Ούτε συζήτηση». 
Το video clip γυρίστηκε στην πόλη της Βέροιας, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Λευκόπουλο, την Έφη Παπαδοπούλου και την Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου. 


Συμμετέχουν επίσης ο Άρης Γκουτζιλίκας, ο Κώστας Κοντοκοτσάκος, ο Βασίλης Μελικιώτης, ο Βασίλης Μπρανιώτης, ο Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Αντώνης Στογιαννόπουλος.


Υπάρχουν σκηνές από το νυχτερινό κέντρο «Αναμνήσεις» στα Παπάκια, από το συνεργείο αυτοκινήτων Γιώργος Νεοφυτιδης και από τον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου «Αιγές Μέλαθρον».




Ο γοητευτικός καλλιτέχνης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και δέχθηκε πολύ θετικές κριτικές μέσα από τα social media. Το τραγούδι έχει ήδη εκατοντάδες κλικ στο YouTube και τα σχόλια που το συνοδεύουν είναι πολύ εγκωμιαστικά.

 

Ενορχήστρωση, Computer programming

Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Πλήκτρα: Ιωσήφ Σαρασίδης 
Κιθάρες: Νίκος Σταυρόπουλος 
Τύμπανα: Χρήστος Καμπάς 
Μπάσο: Θεόφιλος Μητρέντσης 

Ηχογράφηση: Studio IS Μίξη/Mastering: Νίκος Σταυρόπουλος Studio 3ΗΧΟ 

Επιμέλεια Παραγωγής: Ιωσήφ Σαρασίδης 

Χορηγοί: 

1. Μέγας χορηγός Δημήτριος Οικονομίδης 
2. Ενδυμασία: Νικόλαος Ορδουλίδης ΜΕΤΡΟ collection 
3. Hair style elegance hair salon veria 
4. Τρικλοποδιά γυράδικο Ευρώπη Κρομλίδου - Σάββας Ζιρτιλίδης 
5. Make up artist: Τσακτάνη Μαρία 

Σενάριο-Σκηνοθεσία Ιωσήφ Σαρασίδης

ΣΤΙΧΟΙ 

Δεν ξες τι θέλεις μα όταν φεύγω με γυρεύεις και την αλήθεια μ ενα ψέμα κοροιδεύεις το έχεις χάσει το παιχνίδι μα δεν ξέρεις πως τη ζωή σου δίχως νόημα ξοδεύεις Ούτε συζήτηση για να γυρίσω πίσω την ίδια κόλαση δεν θα την ξαναζήσω το ίδιο λάθος δύο φορές δεν θα το κάνω θέλω σαν άνθρωπος να ζήσω κι όχι να πεθάνω Δεν ξες τι κάνεις και στο τίποτα πιστεύεις κι εμένα μ έχεις για τις ώρες που υποφέρεις με όσα μίσησα δεν δείχνεις να διαφέρεις δώσε μου πίσω την καρδιά μου, τι την θέλεις Ούτε συζήτηση για να γυρίσω πίσω την ίδια κόλαση δεν θα την ξαναζήσω το ίδιο λάθος δύο φορές δεν θα το κάνω θέλω σαν άνθρωπος να ζήσω κι όχι να πεθάνω

40 σχόλια:

  1. Καλά κάνετε και το παλεύετε ακόμη ,η ζωή προχωρά , αλλά το όλο σκηνικό είναι από εποχές άλλες ,προ κρίσης,όταν το χρήμα έρεε άφθονο ,τα δάνεια δινόταν χωρίς κανέναν έλεγχο και μπορούσε κάποιος να κάνει το κομμάτι του,επίπλαστο και δανεικό μεν , εφετζίδικο δε.
    Πλέον κάμπριο αμάξια ,ακριβά ξενοδοχεία ,καψούρες με Ελληνίδες,Ρωσίδες ,Βουλγάρες κλπ , έχουν πάει περίπατο ,μαζί με το τέλος της δραχμής και την εξαύλωση του ΠΑΣΟΚ.
    Ο αναμνησάκιας το παλεύει ακόμη και αυτός ,σαν τελευταίος των μοικανών,αλλά έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι εποχές που 3-4 παρέες κρατούσαν μαγαζιά ολόκληρα.
    Στο μαγαζί του γράφτηκε ιστορία ,πολλοί Βεροιώτες σίγουρα θα θυμούνται.
    'Ολοι εκείνοι που έζησαν εκείνα τα χρόνια (50 - 60 - 70 άρηδες πλέον),τώρα κλαίνε τη φτώχεια τους,τρέμουν τις τράπεζες που τους κυνηγούν και περιμένουν κανένα free pass για να επιβιώσουν.
    Πλέον την βγάζουν σε κάναν καφενέ ,μετρώντας και τα σέντς.
    Παράλληλα ,η πλειοψηφία των σημερινών πιτσιρικάδών,είναι αλλού και μάλλον καλά κάνει.'Οταν παίρνεις 700 ευρώ μηνιαίως ,κι αυτό όταν έχεις δουλειά,μόνο με αυτά δεν ασχολείσαι.
    Οι εποχές δεν γυρίζουν πίσω , το καλούπι έσπασε ...
    Πάντως εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά

      Διαγραφή
    2. ...προς τον 4.00μ.μ.
      Το οτι εβγαζες γουστα πριν 35 χρονια και τωρα καθεσαι σε ενα καφενειο στον προμηθεα δεν σημαινει οτι σημερα δεν υπαρχουν γουστα,καμπριο,ξενοδοχεια καψουρες ,βουλγαρες ρωσσιδες.
      Μας διαφευγει δε ολους μας,οτι σημερα οι πιτσιρικαδες τρωνε πιο μαγκικα τα λεφτα τους και οχι σε λουλουδια σε σκοτεινα μπουζουκομαγαζα στα παπακια.
      Κοιταξε γυρω σου ποσοι 20χρονοι εχουν παει λονδινο,ρωμη,βαρκελωνη,βερολινο.

      Ωραιος ο Κρομλιδης...

      Διαγραφή
    3. Να είσαι καλα φιλαράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού έχει την υπογραφή του τεράστιου Ιωσήφ Σαρασίδη, το τραγούδι θα πάει τρένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπεροχο και πολυ ομορφο βιντεο κλιπ. μπραβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προσπαθεια που κάνει ο παρασκευας θα ανταμηφθει κάποια στιγμή πολυ αξιόλογη δουλειά στο βίντεο κλιπ. Καλοταξιδο και παντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ να είσαι καλά

      Διαγραφή
  6. Καλός, αλλά μέχρι εκεί. Η φωνή του δεν είναι για μεγαλα πραγματα. Βιντεο κλιπ αρκετα καλο για τα δεδομενα της επαρχιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ από καρδιάς κάθε τι από όλα αυτά που μου γράφετε το εκτιμώ γιατί με κάνει να προσπαθώ όλο και περισσότερο. Να σε έχει κ θεός καλά εσένα και ότι αγαπας

      Διαγραφή
    2. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.
      Αλλά δεν μας είπες εσύ ποιος είσαι ρε φίλε που δηλώνεις πως η φωνή του δεν είναι για μεγάλα πράγματα? Μήπως δεν έγραψε ο κ. Σαρασιδης για σένα???

      Διαγραφή
  7. Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παρασκευα κατεβα υποψηφιος βουλευτης του πασοκ με τετοιο video clip ολοι θα σε ψηφισουν. Μπουζουκια καμπριο αμαξι ομορφες γυναικες, αξεχαστες εποχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χα χα χα να είσαι καλά ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
  9. Τα αφτιαααααααααααααααα μου ρεεεεεεεεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά και εσύ φίλε μου. Εύχομαι ολοψυχα υγεία και χαρά σε σένα και στην οικογένειά σου.

      Διαγραφή
  10. Κουκλαρα η ξανθια! Απο τη Βεροια ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλοτάξιδο Πάρη , Θόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολη ωραιο τραγουδι και πολυ ωραιο βιντεοκλιπ παρασκευα συγχαρητηρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλειοόοοοοοοοο. Ούτε συζήτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυνατή ζεμπεκια! ωραίες οι εκφράσεις του τραγουδιστή! Απίθανο το τελείωμα του βίντεο κλιπ! Άψογο όλο το καστ! Μεγάλος ο μαέστρος Σαρασιδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Παρασκευάς είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που υπάρχουν εκεί έξω. Τον ξέρω από παιδί και έτσι, καλό παιδιά ήταν από μικρός. Το αν αρέσουν σε κάποιους τα τραγούδια του ή όχι, είναι προσωπικό τους γούστο. Καλή επιτυχία φιλαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια! Καλοτάξιδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια!! Καλοτάξιδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ