Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρεις δασικές φωτιές στην Χαλκιδική

Τρεις φωτιές εκδηλώθηκαν το πρωί σε δασικές εκτάσεις της Χαλκιδικής, όπου ήδη επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις. Πιο συγκεκριμένα, φωτιά έχει ξεσπάσει από τις πρωινές ώρες στο Νέο Μαρμαρά, στην περιοχή Καρβουνάς. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικίες και στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 14 πυροσβέστες. Στις φλόγες βρίσκεται και μια δασική περιοχή στη Φούρκα, όπου κατέφτασαν άμεσα εννέα Πυροσβεστικά οχήματα με 20 πυροσβέστες. 

Επίσης, έχουν αναχωρήσει από την Ανχίαλο δυο καναντέρ και από τη Θεσσαλονίκη ένα ελικόπτερο Μi8. Προς το παρόν δεν απειλούνται σπίτια αλλά η φωτιά βρίσκεται σε κοντινό σημείο.

Τέλος, πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή «Ζαΐπη» στην Κασσάνδρα. Οι φλόγες δεν απειλούν σπίτια και επτά οχήματα της Πυροσβεστικής και 15 πυροσβέστες επιχειρούν την κατάσβεση της.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ανέφερε στο xalkidikipolitiki.com ότι η φωτιά στην Κασσάνδρα είναι οριακά ελεγχόμενη.

1 σχόλιο:

  1. Για το Άλσος Αγίου Νικολάου και Άλσος Παπάγου,θα ενδιαφερθεί κανείς, πυροπροστασία έχει γίνει, υπάρχουν πυροσβεστικά οχήματα,για την Παναγία Σουμελά,για το Σέλι,άσε την Χαλκιδική Βεροιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ