Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι είπε ο Μάκης και «φλάσαρε» τους Βεροιώτες - Ακούστε το ηχητικό

«Ρε Μάκαρε, στη Βέροια είμαστε!»

Μπορεί να άργησε να βγει επί σκηνής, αλλά τελικά λίγο πριν τις 1:30 το βράδυ ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έκανε την εντυπωσιακή εμφάνισή του στην Πατρίδα και ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Από το «Απορώ» και το «Προσκλητήριο» μέχρι το «Να 'χαν οι καρδιές αμπάρες» και το «Μελαχρινάκι», ο δημοφιλής καλλιτέχνης προσπάθησε να δώσει το καλύτερο εαυτό του και να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως κατά την διάρκεια του καλωσορίσματος, είπε δυο-τρεις φορές την πόλη της Θεσσαλονίκης, αντί για τη Βέροια που δεν την ανέφερε ούτε μια φορά! Ειδικά, όταν τόνισε «να, εδώ από την Θεσσαλονίκη», οι θεατές έμειναν με μια εύλογη απορία. 

Πάντως, η χιουμοριστική απάντηση από τα πίσω τραπέζια, δεν άργησε να έρθει. Σε μια στιγμή, κάποιος ατακαδόρος συμπολίτης μας, φώναξε δυνατά: «Ρε Μάκαρε στη Βέροια είμαστε, όχι στην Θεσσαλονίκη!», σκορπώντας γέλιο στο κοινό.

Βέβαια, αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, ειδικά στους μεγάλους λαϊκούς τροβαδούρους, μιας και καθημερινά βρίσκονται σ' άλλη πόλη για τις ανάγκες των συναυλιών τους. Να σημειωθεί πως ο Μάκης Χριστουδόπουλος την επόμενη μέρα είχε εκδήλωση στην Κοζάνη!

Aκούστε το ηχητικό:

6 σχόλια:

  1. Malon ekane 4 dosi. Saltare k o makulis. Ti na kani. Edo ta misa kathsmata itan adia. Sth peloponiso sta panigiria tragudai brosta se 3 4 xil kosmo os tis 11 to proi ths alis meras. Eso 2 ora elixe to ergo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prin epoxi covid o makis tha ixe 13000 fans

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας τίμησε! ο Μάκαρος!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια, αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, ειδικά στους μεγάλους λαϊκούς τροβαδούρους, μιας και καθημερινά βρίσκονται σ' άλλη πόλη για τις ανάγκες των συναυλιών τους. Να σημειωθεί πως ο Μάκης Χριστουδόπουλος την επόμενη μέρα είχε εκδήλωση στην Κοζάνη...
    ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΝΕ...ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα! Μιλαμε για τρελη ατακα! Πως σκεφτηκε τετοιο πραγμα ανθρωπινος νους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΛΗΓΜΕΝΟ ΠΡΑΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ......ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΟΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ