Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«SCKROX»: Νέο κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων στο Μακροχώρι για ποιότητα και τιμές

Aπό XS μέχρι 5XL
Τους πρώτους μήνες λειτουργίας του διανύει νέο κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων στο Μακροχώρι, στον κεντρικό δρόμο της Αριστοτέλους στο νούμερο 127. Με παιδικά, γυναικεία και ανδρικά ρούχα προσφέρει ολοκληρωμένες και μεμονωμένες λύσεις σε ότι αφορά την ένδυση σας, διαθέτοντας ποικιλία σε μεγέθη από XS μέχρι 5XL, για επίσημη, καθημερινή, αλλά και επαγγελματική ένδυση, καθώς εκτελούνται παραγγελίες σε ότι αφορά τον ρουχισμό εργασίας.

Αν λοιπόν ψάχνεις την καλύτερη συνάρτηση ποιότητας και τιμής, τότε αξίζει να το επισκεφτείς ξοδεύοντας χρόνο και όχι χρήμα και να ανακαλύψεις τα “διαμάντια” που διαθέτει στα ράφια και τις κρεμάστρες του.

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο μαγαζί με πολύ καλές τιμές! Έχει ρουχα για όλα τα γούστα για παιδιά γυναίκες άνδρες...Ένα μαγαζί που έλειπε από την περιοχή! Μπράβο και καλές δουλειές εύχομαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίλη καλές δουλειές!!! Πολύ ωραία ρουχα ποιοτικός κ σε πάρα πολύ καλές τιμές...αξίζει να το επισκεφτείτε και να τα πάρετε ολαααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ