Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκινητικό video: Ο Άλκης ήταν παρών στη «Βίλα του Βικέλα»

Ποτέ ξανά, αίμα στον αθλητισμό
O Άλκης ήταν παρών! Παρακολούθησε από ψηλά, τους μικρούς μαθητές της Βέροιας να παίζουν μπάσκετ στη «Βίλα του Βικέλα», η οποία πήρε το όνομά του. Εκεί ήταν και οι γονείς του που παρακαλούθησαν με μεγάλη συγκίνηση την όμορφη εκδήλωση, προς τιμήν του αδικοχαμένου γιου τους. Μια άγρια δολοφονία έγινε η αιτία δεκάδες παιδιά να φορέσουν την μπλούζα που γράφει το όνομά του και να παίξουν αθλητικούς αγώνες, χωρίς αντιπαραθέσεις και βιαιοπραγίες. 

Η πρωτοβουλία για την τέλεση του τριήμερου τουρνουά μπάσκετ «Άλκης Παρών» (16-18 Μαϊου στο ΔΑΚ Μακροχωρίου) έγινε με γνώμονα το χρέος όλων μας να εμφυσήσουμε στα παιδιά το πνεύμα της μηδενικής ανοχής απέναντι στην βία στα γήπεδα, στην οπαδική και γενικότερα σε κάθε μορφή βίας.

Πραγματικά, ένα πολύ συγκινητικό video, ειδικά την στιγμή που πήρε το μικρόφωνο, ο πατέρας του Άλκη και ζήτησε έναν υγιή αθλητισμό μακριά από τη βία:

1 σχόλιο:

  1. Και μαυτο σταμάτησε η βια.. Το είδαμε στον τελικο
    Μα τι χαπια σας δίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ